CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Restrap Travel Range Restrap Travel Range
Rstrap lancerer to nye rygsække, en lygteholder og en kombi bælte/styrtaske Restrap Travel Range

Restrap Travel Range består af to funktionelle rejseprodukter designet som nyttige bæreløsninger til på og af cyklen. De er perfekte til daglig kørsel, udendørs sysler og hverdagsliv

Udover disse to nye on-body produkter lancerer Restrap også et andet stykke nyttigt tilbehør rettet mod eventyrlystne bikepackers:

Utility Hip Pack
Denne fikse bælte og styrtaske er skræddersyet til at give øget finktionalitet på dine Bikepacking cykelture samt i dagligdagen. Med en ergonomisk pasform, der kan rumme en bred vifte af kropstyper, er Utility
Hip Pack en behagelig og sikker pasform til de lange ture. Det er justerbar fastholdelsessystem giver mulighed for en personlig pasform, holder tasken tæt placeret mod din lænd, hvilket minimerer bevægelse og maksimerer stabilitet.

Alsidighed er kernen i Utility Hip Packs design. Taskens taljestropper foldes genialt ind i bagpanelet og forvandler det problemfrit til en praktisk styrtaske med et hurtigt remfastholdelsessystem, så du kan skifte mellem hofte og bar konfigurationer på farten. Der medfølger også et hovedrørsfastholdelsessystem.

Utility Hip Pack har en rulletop lukning med en fuldt vandtæt og tape-forseglet indvendigt rum, der beskytter dine ejendele mod de hårdeste vejrforhold. Tilføjelsen af ​​en let Fidlock magnetisk lukning sikrer hurtig
og problemfri adgang samtidig med, at en sikker forsegling bevares.

Der er også inkluderet reflekterende detaljer for at forbedre synlighed under dårlige lysforhold, og sidelommer i stretch mesh, som giver hurtig og ubesværet adgang til mindre væsentlige. Uanset om du skal række ud efter energibarer eller opbevare en vandflaske, giver disse lommer nem organisering og tilgængelighed.

  • Vægt – 361g
  • Kapacitet – 6L
  • Dimensioner – 240 mm x 180 mm x 120 mm
  • Farver Fås i både sort og hvid
  • Pris 114 Euro

Rolltop Backpack
Restrap første rygsæk kommer i to størrelser, og er tænkt til. både vandring og cykling. De er fremstillet af hårdt TPU-ydermateriale, der er PFAS-frit, med orange nylonfor og airmesh ryg og stropper, denne rygsæk er både holdbar og behagelig at have på.

Tasken har justerbar sidestrop, med reflekterende for- og bagside stropper for ekstra sikkerhed og to sidelommer til opbevaring af mindre genstande. Det er specielt designet lynlåsrum, til en 15” bærbar computer, indeholder en sikkerhedsløkke til beskytter mod tyveri og er også tilgængelig indefra. Et anden lynlåsrum indeholder en netlomme, der kan tilgås både indefra og udenfor, for hurtig og nem adgang.

Fidlock magnetiske spænder og MOLLE-system giver en behagelig pasform, uanset hvad du er
iført. De polstrede stropper og brystfastholdelse kommer med ekstra D-ringe til monteringstilbehør. Hypalon-detaljer tilføjer et ekstra lag af holdbarhed, mens det er nemt roll-up velcro-ender holder din taske pæn og ryddelig.

Der medfølger også en aftagelig talje rem og intern nøgleclips. Det justerbare omsnøringssystem gør det muligt for rygsækken at udvide op til 40L, hvilket gør den perfekt til at bære dine væsentlige ting – og mere.
40L versionen af ​​Rolltop Rygsækken har en udvendig sidelomme og ekstra indvendig
drop-pocket, hvorimod 22L-versionen ikke har disse to funktioner. Alle andre funktioner er de samme.

  • Vægt – 40L – 980g – 22L – 770g
  • Kapacitet – op til 22L eller 40L
  • Dimensioner -22L – 260mm x 150mm x 450mm: 40L – 300mm x 220mm x 500mm
  • Farve Fås i både sort og hvid
  • Pris: 222 til 250 Euro

Light Mount
Velvidende, at bagage ofte kan blokere lys på styret, eller blot optage den ledige plads, er Restrap Light Mount et nyttigt tilbehør, der tillader lys kan monteres på alle M5-gevindøjer på cyklen, så du holder dit styr
fri til montering af tasker eller andet tilbehør.

Ved at fastgøre lys til forskellige steder som mellemgaffel, dropouts eller stativøjer eller bagpå stellet, er denne lysholder ude af vejen for bagage, der kan blokere for lyset.  Som en sekundær funktion fungerer den også som et værktøj til at montere/afmonteret Shimano krankbolten. Der medfølger en 15 mm M5 bolt for at sikre nem montering. Vægt – 30g (med medfølgende bolt)

Link

 

 

CYKELPORTALEN