CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Relo Relo
Ny spændende elmotorløsning der kan påmonteres din eksisterende cykel og sættes på / tages af efter behov... Relo

relo02
Hos vores tyske naboer i syd boomer elcyklen som aldrig før. Det betyder øget efterspørgsel og behov for nye løsninger. Relo griber tingene lidt anderledes an ved at tilbyde en motorløsning som kan sættes på den eksisterende cykel uanset type, og ikke mindst at den kan tages af og sættes på efter behov og kun efterlader selve adaptoren til kranken.

De fleste elmotor kit på markedet til eftermontage, fungerer ved at udskifte for- eller baghjul med et motornav. Relo tager udgangspunkt i den mere teknisk overlegne centermotorløsning som vi bl.a kender fra Bosch og Panasonic.

Kittet består af en 250 Watt motor som giver hjælp til og med 25 km/t.  Motor og batteri placeres på skrårøret via de to justerbare kraftoverførselsarme som igen har forbindelse til krankboksen. Kraftoverførslen kan tilpassen forskellige aksel standarder. Hele ombygninger tager godt 30 minutter.

Relo01

Ved hjælp af en bajonetfatning kan man fjerne batteri og motor så der kun sidder kraftadaptoren tilbage og cyklen fungerer nu som en helt almindelig pedaldreven cykel.

Motorsystemet betjenes af en trådløs fjernbetjening placeret på styret.  Den kommunikerer via Bluetooth. Alternativt kan motoren også styres via en app til smartphone.

Specifikationer

  • Vægt drivsystem 1,5 kg
  • Vægt batteri 0,7 kg
  • Vægt motor 1,3 kg
  • Ladetid 45 min
  • Moment 45 Nm
  • Pris 2200 Euro

relo03

Produktet bliver præsenteret på Berlin Fahrradschau fra den 18 til 20 marts.
Link

 

CYKELPORTALEN