CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

State of the Art custom cykel fra danske RedFox Cycles State of the Art custom cykel fra danske RedFox Cycles
Ædelt Amarkansk cykelhåndværk i kulfiber og titanium tilsat nyeste 3D print teknologi State of the Art custom cykel fra danske RedFox Cycles

 

En set med danske øjne spændende nyhed, de mange besøgende kan se frem til på weekendens Bespoked messe i Dresden, er en ny gravel cykel fra de amarkanske cykelsmede Red Fox Cycles kendt for deres Custom cykler.

Trespass kombinerer titanium og kulfiber samt 3D print til den ultimative gravel ramme.

Red Fox Cycles introducerer deres første gravelmodel, TRESPASS. Denne alsidige endurance gravel-cykel er designet til både den store eventyr og korte udflugter. Med en ambition om at skabe den ultimative gravel-cykel er TRESPASS designet til at levere en enestående køreoplevelse, både på udfordrende stier og brede grusveje.

Ved at kombinere titaniums komfort med carbons velkendte stivhed og samtidig gøre brug af avanceret 3D-printning i titanium, sikrer Red Fox Cycles, at TRESPASS tilbyder både et unikt design og uovertrufne køreegenskaber. Hver cykel fremstilles i hånden efter samtaler med kunden for at sikre, at den passer perfekt til deres behov.

TRESPASS er frugten af mange års produktudvikling og erfaring opnået gennem adskillige  designs, projekter og skræddersyede produktioner i både stål og titanium.

“Vores vision med Trespass var at skabe den ideelle sammensætning af high-end materialerne titanium og carbon. Cyklen er designet til passionerede cykeleventyrere og gravel-entusiaster. Den repræsenterer moderne eventyrsjæl og er en hyldest til ægte cykelpassion,” udtaler Sam Cooper-Gittins, grundlægger af Red Fox Cycles.

Ved at anvende den nyeste 3D-printning i titanium, tager Red Fox Cycles æstetik, rammens geometri og køreoplevelsen til nye højder. De nye produktionsmetoder muliggør detaljer, som er udfordrende at realisere med traditionelle metoder.
TRESPASS vil være tilgængelig direkte fra Red Fox Cycles’ værksted i København og hos udvalgte samarbejdspartnere. Den tilbydes i forskellige standardstørrelser for at sikre optimal pasform og er monteret med førsteklasses komponenter, udvalgt i samarbejde med kunden.

Om Red Fox Cycles
Red Fox Cycles er et eksklusivt cykelværksted i hjertet af København, specialiseret i at fremstille håndbyggede cykelrammer og mindre serier af egne designs. Alle cyklerne fremstilles i Danmark, men sendes til kunder over hele verden.

For yderligere information eller forespørgsler, kontakt venligst Red Fox Cycles på info@redfoxcycles.com

Cykelportalen vil besøge Red Fox Cycles og teste den nye Trespass.

Link

 

CYKELPORTALEN