CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Red Dot Design pris til ultralet dansk telt – perfekt til cykelcampingturen Red Dot Design pris til ultralet dansk telt – perfekt til cykelcampingturen
En jury af 40 uafhængige design eksperter fra hele verden har givet den prestigefyldte Red Dot Design Award til det danske outdoor firma Nordisk... Red Dot Design pris til ultralet dansk telt – perfekt til cykelcampingturen
nordisk 01
En jury af 40 uafhængige designeksperter fra hele verden har givet den prestigefyldte Red Dot Design Award til det danske outdoorfirma Nordisk for det ultralette telt Oppland 3 LW, et tre-personerstelt, der vejer under to kilo. Prisen gives for fremragende designkvalitet.

International designpris 
Red Dot Design Award er en af de mest anerkendte designpriser i verden. Red Dot Award for produktdesign er uddelt til enestående produktdesign siden 1954 og er et internationalt anerkendt kvalitetsstempel. I år havde 1.816 producenter og designere fra 53 lande indsendt i alt 4.815 produkter til bedømmelse af dommerkomiteen. Kun de bedste produkter løb med den eftertragtede pris for fremragende design.

Ét telt, to kilo, tre-fire personer
Vægt er vigtigt for de fleste rejsende – ingen har lyst til at slæbe på mere end højst nødvendigt. Oppland 3 LW er et yderst rummeligt trepersoners telt, der blot vejer 1980 gram eller lidt mindre end to liter mælk. Hemmeligheden bag den lave vægt er først og fremmest stoffet – en ultratynd nylonkvalitet på blot 10 denier med SI-behandling og forseglede sømme, så det er 100% vandtæt – trods den lave vægt. SI-behandlet teltdug er elastisk, så teltet altid står flot udspændt uanset temperatur. Stoffet er utroligt stærkt og har et vandsøjletryk på 2000 mm, hvilket er temmeligt højt i forhold til den lave vægt.

Nordisk – den danske outdoorekspert
Nordisk, der har hovedsæde på Papirfabrikken i Silkeborg, er en danskejet virksomhed med datterselskaber i Tyskland og Kina. Nordisk designer og producerer telte, soveposer, liggeunderlag, puder, tasker og stormkøkkener, der sælges over hele Europa, i Japan og Korea.

Link

CYKELPORTALEN