CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

REBOUND 2024: Mange kilometer hjemmefra REBOUND 2024: Mange kilometer hjemmefra
Shimano og RideslowRidefast gentager deres Rebound grusevent den 1 juni 2024 REBOUND 2024: Mange kilometer hjemmefra

Efter den bragende succes med REBOUND 2023 er verdens STØRSTE gravelevent tilbage d. 1. juni 2024. Klokken 6:00 om morgenen, for at være præcis. Vi gennemgår alle detaljerne og giver dig tips til, hvordan du finder de bedste REBOUND-ruter og -arrangementer i nærheden af dig.

Hvad er REBOUND?
Konceptet er enkelt. Den 1. juni vil gravelryttere over hele verden køre gør-det-selv-ruter på 15, 25, 50, 100 eller 200 miles (hhv. 24, 40, 80, 160 og 320 km). Der er intet startgebyr og ingen tidsbegrænsning. Bare god, gammeldags gravelsjov. Og hvis du tilmelder dig den tilknyttede STRAVA-challenge, har du mulighed for at vinde nogle fantastiske præmier.

REBOUND er verdens største gravel-event og falder sammen med UNBOUND Gravel i USA. Det er et partnerskab mellem Shimano og Live Slow Ride Fast – fra selveste Laurens ten Dam! I 2023 inspirerede REBOUND mere end 300.000 ryttere over hele verden til at cykle hele 4.789.142 miles (7.707.377 km) tilsammen. Hver rytter oplevede sit eget eventyr, der startede lige uden for døren. I 2024 har vi et endnu større mål om at nå 10.000.000 gravel-miles (16,1 mio. km) på verdensplan.

REBOUND Ride-Outs
Alle har deres egne arrangementer med venner, cykelklubber, kolleger mv. Hvis du vil opleve den ægte REBOUND-ånd, kan du deltage i et af de REBOUND Ride-Outs, der arrangeres af Shimano Gravel Alliance-ryttere og lokale Shimano Servicecentre – med garanti for hygge efter turen!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og hold øje med vores sociale medier @shimanogravel og @liveslowridefastltd for de seneste opdateringer og info om REBOUND Ride-Outs i nærheden af dig.

Ultra-Distance Scholarship
Det smukke ved gravel er, at alle kan være med. Det er en fantastisk måde at mødes på og opleve ukendte veje. Det er derfor, Shimano sponsorerer Ultra Distance Scholarship (UDS). Ultra Distance Scholarship blev oprettet i 2020 som et stipendium, der skal hjælpe med at bringe mere mangfoldighed til ultradistance-cykling. I praksis vil tre ryttere modtage fuld støtte, herunder cykler, coaching, beklædning og udstyr – som optakt til nogle virkelig fantastiske ture.

Stipendiaterne til dette års UDS er Musa Akinosho, Fatima Ahmed og Cai Wang. Disse tre passionerede ryttere vil også deltage i dette års REBOUND. Følg deres udvikling via @ultradistancescholarship og UDS-bloggen.

STRAVA Route Builder
REBOUND er ikke bare en hurtig tur i frokostpausen. Her taler vi om grusveje, singletrack, sand, mudder, rødder og alt muligt andet. Kender du ikke en offroad-rute i nærheden, eller har du en idé til en rute, som du vil videreudvikle? Prøv at bruge Strava Route Builder. Den vil hjælpe dig med at opgradere din ruteplanlægning og inspirere dig med forslag.

Begynd at træne med JOIN
Vil du gerne blive bedre uden at skulle følge en rigid træningsplan? Mød JOIN Cycling. Uanset om du forbereder dig til REBOUND, arbejder hen imod dit næste store delmål eller bare gerne vil kombinere dine sociale cykelture med struktureret træning.

JOIN er en platform med dynamiske og fleksible træningsplaner, som tilpasser sig din kalender, dine fremskridt og dit træningsmål. Spontan gruppetur eller ændrede planer? JOIN tilpasser sig og registrerer dit fremskridt alligevel. Den viser dig desuden, hvordan din træning med JOIN gik, så du kan justere dit fokus næste gang.

Og nu indeholder JOIN også en skræddersyet REBOUND-træningsplan. Tjek det ud, og tilmeld dig med REBOUND-kampagnefordelene i dag.

Meld dig til REBOUND i dag!
Husk dine gravelkammerater på at sætte kryds i kalenderen til verdens største graveltur d. 1. juni. Vi glæder os til at se jer cykle og ikke mindst fejre jeres bedrift på de sociale medier!

Tilmeld dig her!

CYKELPORTALEN