CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Pust nyt liv i din vintage cykel Pust nyt liv i din vintage cykel
Gennemført styrfittings konverterings kit til ældre cykler. Pust nyt liv i din vintage cykel

I gamle dage fra 60’erne op til 90′ erne var 1″ styrfitting med gevind standarden, og der kører stadig rigtig mange fine gamle cykler rundt udstyret med sådan en styrfitting. Med dagens standard som er 1 1/8″ gevindløs kan det være svært at finde passende erstatninger når tingene skal udskiftes.

Forkmods er et firma som har specialiseret sig i forskellige kits som konverterer fra en standard tl en anden. Innicycle er en komplet ny 1″ styrfitting som via en indsats gør det muligt at bruge 1 1/8″ udstyr.

Der findes andre lignende indsatse der benytter den eksisterende styrfitting. Innicycle er et komplet system som erstatter den eksisternde styrfitting og er erstatter den af en ny uden gevind. Det gør det både mere stabilt og væsentligt lettere at justere.

Der kræves en del special værktøj for at udskiftningen så et besøg forbi din lokale cykelforhandler er nok en god ide.  For GørDetSelv cykelmekanikeren er der udførlige video guides. Prisen er høj , ca kr. 1.200,- men for en ægte uvurderlig vintage cykel der herved får nyt liv, kan det vise sig at være en god investering. Innicycle fås både i blank og sort.

Link

CYKELPORTALEN