CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Pure Cycles Pure Cycles
Blandt blinkende lygter og mega dyre cykler, spottede vi et No Nonsense brand til fornuftige priser Pure Cycles

Eurobike er et godt sted at falde i svime over hundedyre italienske cykler, men for denne reporter falder kæden af, når man bevæger sig ud på parkeringspladsen bag messehallen, og ser den ene eksotiske italienske sportsvogn efter den anden, med samme brands sticker i bagruden…

Pure Cycles filosofi er stik modsat. Det er cykler til folket, i klassiske materialer. De opstod oprindeligt under navnet Pure Fixie, men i takt med større udbredelse og interesse for basis stålstel som hverken er særligt fancy eller fjerlette, skiftede firmaet navn til Pure Cycles, og har idag et stort program af cykler, der alle ligger i en prisklasse, hvor alle kan være med. Alle modellerne som spænder fra en helt klassisk stålracer med tynde rørsæt og fælgbremser til damecykler og citycruiser med skivebremser, til naturligvis, deres stadig populære fixie cykel.

På Eurobike viste de to nye spændende modeller. En gravel/cross model med skivebremser og alt i fittings til det store Bikepacking eventyr.

Hvor deres almindelige cykler er helt basis uden dikkedarer, er Pure Volta en elcykel ,men af den mere specielle slags. Med små hjul og integreret bagagebærer, er den hurtig og kvik inde i byen, samtidig med at den er let at transportere og opbevare. Den fås med et eller otte gear og bæltetræk. Samtidig er den ikke tungere end en almindelig dagligdagscykel godt 15 kg.

PureCycles har hidtil kun kunnet købes i USA, men de har nu åbnet europæisk Warehouse som håndterer cyklerne direkte til forbrugeren eller forhandler herunder naturligvis også Danmark.

Link

 

CYKELPORTALEN