CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Titanium lever og har det godt og en af de mange verdenspremierer som foregik på Eurobike i 2011 og som desværre forsvandt lidt i...

Titanium lever og har det godt og en af de mange verdenspremierer som foregik på Eurobike i 2011 og som desværre forsvandt lidt i al mediehullumhejet var præsentationen af et nyt cykelmærke.  Blandt kendere og cykelfeinsmeckere er navnet Mario Sillack synonym med de fineste håndbyggede rammer.  Mario Sillack blev for alvor kendt i 2004  hvor Litespeed præsenterede den dengang dyreste mountainbike på markedet til 120.000 kr  med Mario som designer. Et par år efter var det verdens dyreste landevejsracer fra kultmærket Seven som trak opmærksomhed til en pris af 130.000 kr.

Punch Cycles vil ligesom andre tyske cykelkometer, som eks Canyon udelukkende sælge sine produkter direkte til forbrugerne uden fordyrende mellemled.   Punch Cycles har tre modeller i programmet, en landevejsramme, en 29″ mtb ramme og endlig en crossramme.  For at holde prisen nede udbydes rammerne kun i de fem mest gængse størrelser. Sammenlignet med mange af de dyre håndbyggede titatinumsrammer er det med Punch Cycles muligt at erhverve en flot titaniumsramme til en overkommelig pris.

Link.

 

CYKELPORTALEN