CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Protanium/Diavelo kommer på schweiziske hænder Protanium/Diavelo kommer på schweiziske hænder
Det i sin tid dansk etablerede Protanium/Diavelo går fra hollandsk til schweisiske ejerskab. Protanium/Diavelo kommer på schweiziske hænder

Diavelo blev grundlagt af to danskere i 2006. Industriel designer Brian Hoehl og opfinder Lars Munksø vi tidligere har berettet om her.  Siden blev det købt af det hollandske investeringsselskab Accell Group og indlemmet i deres kæmpe portefølje af store internationale cykel og sportsbrands, herunder også det danske grossistfirma  Cycle Service Nordic.  Efter 11 år har Accel valgt at skille sig af med Protanium/Diavelo, da de ikke længere falder i tråd med gruppens økonomiske strategi. Protanium/Diavelo har gennem tiderne primært markeret sig med at præsentere adskellige konceptcykler og vundet designpriser.

Det nye Protanium Gmbh registeret i Schweiz er nu ejet af en af mærkets tidligere samarbejdspartnere. Karin Vogelsanger er firmaets nye direktør, og har gennem mange år drevet Diavelo Schweiz AG.  Det nye Protanium GmbH overtager alle de tidligere Protanium aktiviteter herunder også de forskellige patenter firmaet har på batterier og motorer. Det nye firma ser sig selv som en service udbyder af individuelle løsninger til et pedelec marked som er i stadig vækst, ikke mindst på cykelrejse området og dagligdagscyklismen.

Det ny Protanium vil præsentere sig selv på Eurobike messen i næste måned på stand A6-402

Link

CYKELPORTALEN