CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Der er tradition for op til Tour de France at flere af de større producenter viser deres nyheder for den kommende sæson.  Foruden den...

Der er tradition for op til Tour de France at flere af de større producenter viser deres nyheder for den kommende sæson.  Foruden den helt nye Dogma XC mountainbike vi omtalte for to dage siden præsenterer Pinarello også en ny Dogma DOGMA 65.1 Think 2 landevejsracer. Vel nok en af de flottest designede landevejsracere med et næsten organisk udtryk.

Den nye Dogma er en videreudvikling af det eksisterende Dogma design med en helt ny type kulfiber med typebetegnelsen 65HM1K fra Toray som anses for de førende indenfor kulfiber.  Tallet 65 hentyder til at fiberen kan klare et tryk på hele 65 tons pr kvadratcentimeter. Den nye Dogma 65.1 Think 2 er designet fuldt ud til integration med de nye elektroniske geargrupper fra både Shimano og Campagnolo, men den kan naturligvis også benyttes med mekaniske grupper fra  f.eks SRAM og SunRace.

Stivheden på rammen er øget samtidig med at vægten er reduceret og det asymetriske gaffeldesign giver maksimal kraftoverførsel samtidig med at aerodynamikken er forbedret.  Dogma kan fåes i hele 12 forskellige størrelser og kan sammensættes helt individuelt vis Pinarellos MyWay™ program.

Link

CYKELPORTALEN