CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

GIANT’S FØRSTE KOMPOSIT fuldt affjedrede twentyniner Anthem X Advanced 29er leverer XC hastighed og stabilitet med en lighter, stivere ramme Giant som anses for en...

GIANT’S FØRSTE KOMPOSIT fuldt affjedrede twentyniner Anthem X Advanced 29er leverer XC hastighed og stabilitet
med en lighter, stivere ramme

Giant som anses for en af de førende i verden indenfor komposit cykel fremstilling, har løftet sløret for sin første fuldt affjedret 29er mountain bike helt i kulfiber.

Håndlavede med en avanceret kvalitet komposit front trekant og ALUXX SL aluminium bag svingarm, gør Anthem X Advanced 29er til en omhyggeligt konstrueret off-road maskine til konkurrencedygtige cross-country racere og ryttere. Den blev udviklet med input fra Giant pro racere, herunder Factory Off-Road Team rytter Carl Decker og skulle være den mest effektive fuld affjedrede 29er nogensinde der er bygget af Giant.

“Vores mål var ikke blot at producere en lettere cykel,” sagde Kevin Dana, Giant Global Off-Road Category Manager. “Vi satte os for at give vores professionelle racerkørere den ultimative XC maskine. Den er lettere, men samtidig har den også en stivere, mere præcis frontend der giver ​​en perfekt konstrueret maskine. ”

En ting Giant XC kørere gjorde sig klart: De var ikke villige til at opgive den afbalanceret køre kvalitet, som gjorde den oprindelige Anthem X 29er til en fremragende all-round racer. Så Giant ingeniører fokuseret på at fastholde, køre kvaliteten, og den overlegne ydeevne Maestro affjedring, samtidig maksimere de klare forbedringer i ydeevne af sine sammensatte ramme materialer.

Resultatet: en ramme, der vejer 185 gram mindre end den samme størrelse Anthem X 29er og samtidig opnår betydelige gevinster i at styring og stivhed ved pedalantrit.

“Vi har beholdt den samme geometri som Anthem X 29er,” Dana sagde. “Og skønheden i at have en sådan dyb ekspertise i komposit teknik er, at vi var i stand til brugerdefinerer denne cykel, så det føles både stivere og mere kompatibel på samme tid. Kombinationen af ​​Advanced-kvalitet komposit front trekanten, Maestro affjedringen og en super stiv, holdbar ALUXX SL bag svingarm giver den en fantastisk følelse på sporet. ”

Den nye rammesæt låner nogle af de teknologier Giant oprindeligt indført i dens landevejscykler, herunder OverDrive 2, en overdimensioneret gaffel steerer rør tilspidset design. Med en 1-1/4 tommer topleje og 1-1/2-inch bundleje, leverer OverDrive 2 præcis styring og front-end stivhed. Tilføj et massivt overdimensioneret composite skrårør og toptube, en teknologi Giant kalder MegaDrive, og resultatet er en 7 procent løft i styrings stivheden.

Kraftoverførsel og lavere rammestivhed varetages af PowerCore krankboks og baggaflen område, en overdimensioneret afsnit, der huser en fuldt integreret 86-millimeter-dækkende BB. Det, kombineret med MegaDrive skrårør, øger pedalerne stivhed for optimal effektivitet.

Hele fronten trekant-skrårør, kronrør, toptube og sadelrør-er handbuilt og støbt som én enkelt enhed for optimal strukturel integritet. Intern kabelføring giver cyklen en renere udseende, skjule forreste og bageste udvendige kabler væk fra snavs og andet.

Den Anthem X Advanced 29er-serien vil være tilgængelig i flere forskellige modeller, med top-of-the-line model vejer lidt over 22 pounds. De vil være tilgængelig i USA og Australien i maj, og vil blive tilbudt globalt senere på sommeren.

 

Om Giant
Giant, verdens førende inden for cykel-teknologi og håndværk, er blevet afsat til cykling kultur og sport siden 1972. I dag, Giant kombinerer innovativ teknologi og produktion ekspertise til at skabe produkter, der er perfekt egnet til hver type rytter. Forpligtet til inspirerende eventyr i alle cyklister, fra afslappet til konkurrencedygtige Giant formål er at fremme cykling livsstil hele verden. For yderligere oplysninger, gå til kæmpe-bicycles.com.

Link

CYKELPORTALEN