CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

BioLogic er specialister i cykeltilbehør til dagligdagscyklisten.  Post Pump 2.0 seatpost, er en saddelpind med integreret højtrykspumpe.  I forhold til den første udgave er den...

BioLogic er specialister i cykeltilbehør til dagligdagscyklisten.  Post Pump 2.0 seatpost, er en saddelpind med integreret højtrykspumpe.  I forhold til den første udgave er den forbedret på en række punkter. The PostPump har tre vigtige fordel i forhold til en standard håndpumpe siger opfinderen Philip Robinson.

Først og fremmest har den en væsentlig større kapacitet hviket betyder man kun skal pumpe et par gange for at pumpe et dæk op uden den store fysiske anstrengelse . mFor det andet fungerer den fuldstændig som en almindelig gulvpumpe. Man står op og trykker ned.  Og sidst men ikke mindst så er den altid ved hånden fordi den sidder inde i saddelpinden.

Den har indbygget udfoldbar fodstander og man bruger sadlen som håndtag. I forhold til den første udgave er den forbedret med en række præsicionsfremstillede aluminiumsdele for at sikre maksimum tryk og volumen.  Hertil kommer et pumpehoved med en vendbar adaptor så den passer til enten Presta eller Schrader ventiler. Pumpen har fået en Red Dot Award.

“It’s a great honor to be recognized by red dot for all the hard work we put into redesigning the product,” stated BioLogic product manager Kevin Chan. “Our goal is to make cycling easier and more convenient and having this pump stashed at all times on your bike is a nice step in that direction.”

The PostPump 2.0 er standard monteret på flere af Tern Bicycles cykler ,men den sælges også til eftermontage.

Tekniske data:
• Integreret flip-to-fit Presta/Schrader ventil adapter
• Kun 40 pump for at nå 50 psi på et 20″ × 1.5″ dæk
• Rustfri stål fod stander
• Passer til saddelrør med  33.9 mm i diameter (580 mm længde)
• Dimensioner: 33.9 × 580 mm
• Vægt: 718 g

Link

 

CYKELPORTALEN