CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Tag på cykeleventyr med to danske cykel-legender, Jens Veggerby og Jørgen V. Pedersen. Èn uge med fantastiske cykelture, gourmetmad, spa og godt selskab. De...

Tag på cykeleventyr med to danske cykel-legender, Jens Veggerby og Jørgen V. Pedersen.

Èn uge med fantastiske cykelture, gourmetmad, spa og godt selskab. De to legender Jens Veggerby og Jørgen V. Pedersen tager i maj 2011 på deres jomfru-cykel-rejse til italienske Piemonte med deres nye rejsebureau PRO-BIKE-TOURS. Og du kan komme med, hvis du når at sikre dig en af de 30 eksklusive pladser.

-Italien har alt det, man som cykelentusiast og livsnyder kan ønske sig. Smuk natur, god mad og vin og en indædt passion for cykelsporten. Det har vi begge oplevet som unge, da vi boede dér, og nu er det på tide, at vi deler ud af dette skattekammer, siger Jens Veggerby om baggrunden for, at han sammen med vennen Jørgen V. Pedersen har kastet sig over cykelrejser til ”Bella Italia”.

Første tur for de to forhenværende cykelstjerner går til Piemonte i NordItalien. Her er det kuperede landskab ideelt for cykling, samtidig med at noget af Europas bedste mad og vin produceres her.

-Jeg har boet i Italien i 6 år og set mange områder, og Piemonte er og bliver et af mine favorit-steder. Mentaliteten, maden – som er simpelthen eminent – og det smukke landskab med de bølgende vinmarker er som balsam for sjælen. Jeg er selv dernede 4-6 gange årligt, siger Veggerby og tilføjer, at regionen byder på intet mindre end 30 Michelin*-restauranter. De fleste blot små steder, som udefra ikke syner af noget særligt, men som byder på de bedste kulinariske oplevelser af hjemmelavet mad.

Som deltager på Veggerby/Pedersens rejser bliver man en del af en eksklusiv lille klub, der vil nyde godt af de to cykelrytteres netværk, lokalkendskab og insider-viden. På første tur til Piemonte skal deltagerne således opleve starten på Giro D’Italia i Torino, ligesom der bliver besøg på vingård, lækre restauranter, vinbarer og foredrag og anekdoter fra den professionelle cykelverden. Og selvfølgelig en guidet cykeltur på 60-100 km dagligt med Veggerby/Pedersen, hvor der bliver masser af tid til snak og højt humør med stop undervejs.

På disse daglige udflugter bliver deltagerne fulgt af følgebil, og der ventes på alle bakketoppe, således at de fleste kan være med. På hele turen bor deltagerne på det legendariske Grand Hotel Terme i kurbyen Acqui Terme. Deltagerne skal selv medbringe alt udstyr, men udstyret bliver fragtet til Italien i en særlig trailer, mens deltagerne flyver direkte med SAS.

-Ja på ægte cykelryttermanér, så bliver alt udstyret kørt i særlig transport forud, mange har jo rigtigt dyrt udstyr, de gerne vil have med. Til gengæld kan deltagerne så læne sig tilbage i et dejligt flysæde, og cyklerne står så klar på hotellet, når vi ankommer, siger Veggerby og fortsætter:

-Vores mål er, at turen bliver en fornøjelig kombination af hygge og motion, og at der forhåbentlig opstår en masse nye venskaber, men husk på at en vis grundform nok er påkrævet.

Vil du vide mere, så gå ind på www.pro-bike-tours.dk, hvor du kan læse meget mere om turen, udstyret, dagsprogram, Piemonte m.m.

Link

CYKELPORTALEN