CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Polens største cykelproducent søger udenfor landets grænser Polens største cykelproducent søger udenfor landets grænser
Polens største cykelproducent Kross fokuserer nu på international expansion med en nyudviklet Mountainbike og et nyt Urban Brand. Polens største cykelproducent søger udenfor landets grænser

KROSS-Marketing-Manager-Arkadiusz-Trzcinski

Polens største cykelproducent Kross fokuserer nu på international expansion med en nyudviklet Mountainbike og et nyt Urban brand. På netop afsluttede Eurobike præsenterede de en ny mountainbike kaldet Moon og et nyt dagligdagscykel mærke kaldet Le Grand.  Kross sælges allerede i 41 lande men er på udkik efter mere vedvarende distributions partnere i hele Europe med fokus på kernemarkeder som Tyskland, England, Frankring og Holland.

Detailansicht-des-MOON

“Et af kerneområderne er er godt udviklings design. Det er vigtigt for at trænge igennem på et konkurrancefyldt marked at Kross har sit eget design og nogle unikke feautures”  udtalte Marketing Manager Arkadiusz Trzcinsk under pressemødet på Eurobike.

Seitenansicht-des-neuen-MOON-für-2016
Kross Enduro Moon MTB
Et af våbnene på eksportmarkedet skal være den nye Moon mountainbike. Der er tale om en High End fuldtaffjedret mountainbike med 27,5 hjul, 160 mm vandring og geometri som kan indstilles på to måder som gør den lige velegnet både til trial og enduro.  Den kommer i tre forskellige udstyrsvarianter.
Le Grand
er Kross nye brand tiltænkt dagligdagscyklisten. Le Grand samler de seneset trends med et tidsløst retrodesign. 2016 modelprgrammet vil omfatte fem katagorier, to for voksen og tre for børn. De nye cykler suppleres af en ny tilbehørsserie af klokker, lys og kurve.Interesserede forhandlere og grossister er velkommen til at kontakte det polske firma med henblik på et samarbejde.Link

CYKELPORTALEN