CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

CS500 Tour de France fra Polar sætter nye standarder for cykelcomputeres brugervenlighed, funktionalitet og præcision. Polars CS500 er et professionelt værktøj, som med sit...

CS500 Tour de France fra Polar sætter nye standarder for cykelcomputeres brugervenlighed, funktionalitet og præcision. Polars CS500 er et professionelt værktøj, som med sit enkle design taler til alle cykelsportens helte og giver nye muligheder for avanceret monitorering af eksempelvis hjerterytme.

Med introduktionen af en over-sized vippekontakt har Polars CS500 Tour de France lagt afstand til feltet, når det gælder brugervenlighed af cykelcomputere.  Blandt andet derfor er Polar CS500 cykelcomputeren blevet udvalgt til at være Tour de Frances’s officiele træningscomputer ved touren 2011.

Ny betjening giver sikkerhed og brugervenlighed
Den unikke vippekontakten er designet, så den kan håndteres uden at gå på kompromis med kontrol over cyklen, og dermed elimineres forstyrrelser fra betjening af cykelcomputeren fuldstændigt. Sikkerhed og brugervenlighed understøttes desuden af det nye, store, refleksfri display, der giver fuldt overblik over funktionerne. Det betyder, at computeren efter få minutters brug er lige så naturlige at benytte som gearskifteren. CS500 Tour de France kommer med en række avancerede features, blandt andet en kodet pulsmåler, som sikrer, at der ikke opfanges puls fra andre ryttere i nærheden.

Dobbelt så megen hukommelse
For at understrege appellen til det professionelle segment er den nye version forbedret med dobbelt så meget hukommelse. Det betyder blandt andet, at der nu kan gemmes data hvert sekund, gennem mange timer, hvilket gør CS500 Tour de France til en af de mest fleksible cykelcomputer, sporten endnu har set.
“Det er ingen tilfældighed, at CS500 Tour de France er designet i førertrøjens gule farver. Polar har ønsket at skabe en hyldest til cykelsportens største begivenhed, og derfor er det et stort skulderklap, at Tour de France har accepteret Polar CS500 som officiel træningscomputer ved Tour de France 2011. Dermed anerkender Touren, at Polar CS500 er et vinderprodukt, som har de funktioner, der skal til, for at rytteren kan udfolde sit fulde potentiale,” siger Peter Engberg, der er country manager i Polar Electro Danmark. Han hæfter sig blandt andet ved CS500 Tour de France’s driftssikkerhed og store program af ekstraudstyr.

Optimer præstationen med kadancemåler og Power Sensor
CS500 Tour de France kan leveres i en specialudgave med kadence-sensor: CS500 Tour de France Cad. Det giver nye muligheder for at optimere dine præstationer, særligt når omdrejningsdata integreres med de øvrige datasæt.
Til begge versioner af CS500 Tour de France, der er i handlen fra begyndelsen af juni 2011, følger et katalog af ekstraudstyr – eksempelvis Polar Power Sensor W.I.N.D, der løbende opfanger nøjagtige data om kraftoverførslen mellem fod og pedal. Se mere på www.polar.dk

Om Polar
Polar har siden 1977 været markedsledende inden for udvikling af sportsinstrumenter og pulsmålere. Polar arbejder i dag tæt sammen med førende sportsorganisationer. Virksomheden har hovedsæde i Finland og opererer i flere end 80 lande gennem flere end 35.000 forhandlere.

Link

CYKELPORTALEN