CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Planet X og On-One Bikes til Danmark Planet X og On-One Bikes til Danmark
De engelske cykelmærker Planet X Bikes og On-One er nu kommet til Danmark. Planet X og On-One Bikes til Danmark

De engelske cykelmærker Planet X Bikes og On-One er nu kommet til Danmark.  Planet X er racer, -cross og -enkelstarts cykler i kulfiber, aluminium og titanium, mens On-One hovedsaglig er MTB og dagligdagscykler i stål, titanium, kulfiber og aluminium. Produkterne er udviklet og designet i England og bliver produceret i fjernøsten.  De er karakteriseret ved Good Value for Money.   Tag f.eks en Pro Carbon er en kulfiberracer med Fulcum hjul og SRAM rival til kun kr. 8500,-
Firmaet har eksisteret siden midt firserne og har fået fine anmeldelser i engelske cykelblade.

Ud over rammerne har Planet X også deres egne komponenter i form af hjulsæt, styr, frempinde, flaskeholdere og bremser.

Konceptet går i al sin enkelhed ud på at kunden specificerer sin cykel direkte på hjemmesiden og afgiver sin bestilling.  Herefter vil der typisk gå en uge før kunden får tilsendt produktet direkte fra England.

Det er Søren Veje Kristensen som står bag showrummet i Middelfart.  Ideen med showroomet er at kunden har mulighed for ved selvsyn at se og føle på produkterne inden han/hun beslutter sig.  Ud over vejledning kan Søren også rådgive og hjælpe med selve bestillingen.

De fleste modeller sælges både som løse rammer og som komplette kit med udvalgte grupper fra Shimano og SRAM.

Søren arbejder på højtryk på at få en dansk oversættelse af hjemmesiden op og stå på www.planet x bikes.dk Interesserede kan kontakte Søren på soren@planet-x-bikes.com for åbning efter aftale.

Vi har fået lovning på nogle cykler som vi snart vender tilbage med en test af.

Link

CYKELPORTALEN