CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Pirelli præsenterer ny P Zero dæk familie Pirelli præsenterer ny P Zero dæk familie
Bedre ydelse sætter ny standard, Pirelli kalder det selv det hidtil bedste landevejsdæk Pirelli præsenterer ny P Zero dæk familie

Fire år efter lanceringen af ​​det første P ZERO  der markerede Pirellis tilbagevenden til cykelverdenen, præsenterer virksomheden en ny familie af clincher-dæk, der erstatter den nuværende. En opgradering, der yderligere forbedrer ydelsen af ​​en reel markedsforskel. Pirelli annoncerer ankomsten til markedet for en ny familie af clincher-dæk: det hedder P ZEROTM og kommer i form af P ZERO Race, produktet designet til ren ydelse, og P ZERO Road, alternativet for dem, der søger en allround klipper, der er mere orienteret mod holdbarhed.

De nye dæk har til opgave at tage over fra en ægte bestseller: P ZERO Velo, sortimentets stamfader, Pirellis første clincher, lanceret i juni 2017. En erstatning, der er et bevidst valg, der vidner om udviklingen af ​​Pirellis rolle i cykling: På kun fire år er P ZERO Velo faktisk blevet et benchmark, værdsat og belønnet af forskellige uafhængige tests samt ved valget af mange entusiaster rundt om i verden.

P ZERO RACE: CLINCHER TIL MAKSIMAL YDELSE
Ankomst kronologisk efter P ZERO Race TLR og Race TLR SL af grunde til markedets efterspørgsel – som nu bevæger sig mod den slangeløse mulighed – er det nye P ZERO Race-dæk en clincher-model, dedikeret til ren ydelse.

Fra slidbanens design er dækket identisk med Tubeless Ready-versionen med samme navn, ligesom den sammensatte Pirelli blev brugt til sin gummi. P ZERO Race er lavet med det nye SmartEVO Compound. Pirelli har også udnyttet sine over 110 år inden for motorsport og har udviklet en ternær blanding af funktionaliserede polymerer med “intelligente” adfærdsmæssige egenskaber, som er grundlaget for SmartEVO’s enestående egenskaber.
Hver af de tre polymerer giver specifik ydeevne, hvilket sikrer en perfekt balance mellem modsatrettede egenskaber, såsom greb og rullende. Resultatet? Forbedret greb på tørre og våde overflader og meget lav rullemodstand, hvilket resulterer i glathed og køreegenskaber.
Denne højtydende forbindelse er allerede testet af de bedste World Tour-hold, hvor Pirelli er partner: AG2R Citroën, TREK-Segafredo og Team BikeExchange.

Helt nyt er imidlertid konstruktionen af ​​huset, i 120 TPI nylon, designet til brug med et indre rør. P ZERO Race er tilpasset de nye ETRTO 19c fælge standarder (indre kanalstørrelse). Som et resultat har hver størrelse af P ZERO Race-dæk en bredere slidbane end den tilsvarende P ZERO Velo: et bredere og mere langstrakt fodaftryk til fordel for rullende ydeevne, punkteringsbeskyttelse og kontrol under sving.

Slagtekroppen har også et bredere beskyttelsesbælte. Kaldet TechBelt Road, det er et ekstra lag af Aramid-stof under forbindelsen, der øger punkteringsbeskyttelsen under forskellige anvendelsesforhold.

Fås i 24, 26, 28 og 30 mm størrelser, i sort eller med paragummi sidevægge (Classic), P ZERO Race vil snart også være tilgængelig i en Color Edition-version (gul, rød eller hvid). Dette præstationsdæk dedikeret til racing og lange afstande vil være hjemme på forskellige underlag, uanset om det er tørt eller vådt takket være det enestående kemiske greb; fra forår til sene efterår.

Det nye clincher-dæk fås i de bedste cykelbutikker og online til en pris af € 59,90

P ZERO ROAD: ALL-ROUND YDELSE
Som komplet til det nye sortiment er P ZERO Road clincher orienteret mod holdbarhed uden at gå på kompromis med glathed og komfort. Specielt udviklet som et multifunktionelt dæk er denne allround gummi også bygget til at passe til de moderne fælge.

P ZERO Road adskiller sig fra Race-versionen i dens mønsterdesign med tættere og længere riller, og i sin sammensatte EVO-forbindelse gør det til et mere alsidigt dæk.
Dette nye clincher-dæk tilbyder lav rullemodstand, fremragende greb, høj komfort og holdbarhed.

P ZERO Road fås i sort i størrelserne 24, 26, 28 mm til en pris af € 39,90

Den nye slagtekroppekonstruktion af P ZERO-familiedæk gør det vigtigt at anvende anbefalede tryk og passende fælge. Derfor giver Pirelli i al sin litteratur online og på emballagen til den nye P ZERO Race og P ZERO Road detaljerede og præcise indikationer med hensyn til både de faktiske dimensioner i forhold til fælgen og det anbefalede inflationstryk baseret på fælgen den anvendte kanal og rytterens vægt.

Link

 

CYKELPORTALEN