CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Peugeot Cykler er efter nogle års fravær atter repræsenteret i Danmark.   Det er PM Danmark A/S der nu starter 2012 sæsonnen op med...


Peugeot Cykler er efter nogle års fravær atter repræsenteret i Danmark.   Det er PM Danmark A/S der nu starter 2012 sæsonnen op med et mindre produkt sortiment fra Peugeot omfattende cykelprogram, der tæller alt lige fra Racercykler til Mountainbikes og dagligdagscykler.


Peugeot var blandt pioneerne indenfor for cykler,  det som senere blev til den klassiske cykel.  Allerede i 1882  lancerede de deres Grand Pi som var en af mange forløbere for den moderne cykel.  Men det franske mærke hviler trods sine 120 år stadig ikke på lauerbærene og kan stadig markere sig, lige fra de seriefremstillede cykler som landevejsraceren RSR01 til den provokerende bycykel Design Lab. Men også på konceptcykel området, har de senest gjort sig bemærket med den futuristiske Concept Ebike.

PM Danmark hører gerne fra interesserede forhandlere og oplyser samtidig nærmere om priser, modeller og forhandlere i Danmark.

Link

CYKELPORTALEN