CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Historien om Pearl Cycles er historien om en spændende symbiose mellem tysk grundighed og italiensk snilde. Pearl er designet og udviklet i Tyskland ens...

dice
Historien om Pearl Cycles er historien om en spændende symbiose mellem tysk grundighed og italiensk snilde. Pearl er designet og udviklet i Tyskland ens produktionen foregår i Italien. Pearl benytter 4 hovedkriterier ved tilblivelsen af deres.

1. Computersimulering
Det første skridt i udviklingen af en Pearl ramme foregår på computer. Med hjælp af speciel software, simuleres  forskellige stel konfigurationer med forskellige forhold i diameter og vægtykkelse. Disse simuleringer er baseret på  erfaringer fra den professionelle cykelsport. Alle værdifulde data fra cykelløb, også konkurrenternes, finder vej ind i vores produktion og design. Pearl tilstræber at opbygge rammer, der giver cyklister den perfekte geometri, der sikrer en optimal cykling karakteristika og ydeevne. Derfor benyttes i udpræget grad virtuelle tests, inden den første prototype er klar.

2. Holdbarhedstests
Alle prototyper gennemgår adskillige træthed og holdbarhed tests. Her undersøges svejsninger  bonding af kulfiber. Disse test er medvirkende til Pearls rammer kan modstå konstant torsions stress uden nogen svækkelse i rammens  præstation.

pearlmanu

3.  Holdbarhed test og finjustering med testcyklister
Efter at have bestået alle laboratorietest, bliver prototyperne testet af et team af  professionelle og amatør cyklister. De tester effektiviteten af vores rammer under realistiske forhold, terræn og til løb. Hver prototype skal cykle minimum 10.000 kilometer. Ud over rammens kvalitet geometri og håndtering er optimal før den frigives til produktion, er Pearl også afhængige af den feedback, de får fra topatleter som Jörg Ludewig, Andreas Raelert, Imke Schiersch og David George. Deres tilbagemeldinger er vigtigt input til udviklingsafdelingen.

4. Serieproduktion
Pearls rammer, bliver produceret af ansete italienske rammeproducenter. Årtiers erfaring og tradition-orienteret produktion sikrer høj kvalitet af hver enkelt Pearl ramme. Pearl udvælger kun de bedste legeringer og kulfiberkvaliteter på markedet til alle deres rammer.

Før rammerne bliver malet de får en primer basecoat som beskytter alu eller carbon rammerme mod korrosion. Desuden giver de den efterfølgende farvelak bedre vedhæftning. De efterfølgende lag af  farve pensles på Efter forhærdning tilføjes yderligere to lag klar lak. Malingen tørrer i en ovn ved 80 grader  for at sikre maksimal beskyttelse. Alle kulfiberrammer fremstilles af et specialfremstillet kmposit-materiale og produceres ved vores underleverandører i Italien og Asien.

001

Pearl Cycles koncentrerer sig om cykler i den  dyre ende af markedet indenfor racercykler, triathloncykler og mountainbikes.  De eksklusive Pearl Cycles er netop blevet repræsenteret i Danmark igennem Erki Aps.

Læs og se mere om Pearl Cycles her

CYKELPORTALEN