CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Patenteret 3D print teknologi fra Elastic Interface Patenteret 3D print teknologi fra Elastic Interface
Elastic Interface N3XTM siddepudeindlægget der er 3D printete er nu patentbeskyttet og indgår kun i de bedste cykelbukser på markedet Patenteret 3D print teknologi fra Elastic Interface

Den innovative 3D printede pudeindlæg fra Elastic Interface® N3XTM er nu blevet patenteret af Benefit Corporation Cytech S.R.L.

CyTech S.r.l. har i en pressemeddelse meddelt at N3XTM, den innovative 3D-printteknologi til cykelpuder, nu er patenteret.

N3XTM er kulminationen på mange års studier, forskning og prototyper, hvor CyTech S.r.l. har opbygget et imponerende væld af oplysninger, ikke alle offentlige, om 3D-printning samt anvendelsen af denne teknologi til puder og mere specifikt til puder, der er 3D-printet til at have specifikke tekniske egenskaber, hvilket giver en innovativ, unik teknisk løsning, der åbner en ny grænse for cykelbeklædningsindustrien.

Teknologien, der udelukkende er produceret med 3D-printteknikker, som CyTech S.r.l. ejer fuldt ud, har krævet og kræver stadig betydelige investeringer af den San Vendemiano-baserede virksomhed.

N3XTM har genereret en række intellektuelle beskyttelser, der dækker passende beskyttede fortrolige oplysninger, registrerede modeller og patenter til industrielle opfindelser, der skaber en garanti for unikhed og eksklusivitet, som du kun kan få fra CyTech S.r.l.

Derfor har den italienske virksomhed indført strenge markedskontroller, så de kan opdage eventuelle forfalskninger og beskytte deres rettigheder, når det er nødvendigt.

Hvad er N3XTM ?
Elastic Interface® N3XTM er en innovativ 3D-printet polstring, der er specielt udviklet til at forbedre egenskaberne ved konventionelle polyuretanskum og overvinde deres begrænsninger, så cyklister kan opleve uovertrufne niveauer af komfort og ydeevne.

N3XTM-indlægget fra Elastic Interface®, CyTechs førsteklasses brand, giver temperaturkontrol i det følsomme pudeområde, ergonomisk støtte, langvarig, holdbar beskyttelse, åndbarhed, et lavprofildesign, brugertilpasning og, endnu vigtigere, nul affald. 3D-printning giver Elastic Interface® fuld kontrol over materialets struktur. Den 3D-printede polsters gitter med åbne celler forbedrer luftgennemstrømningen for mere effektivt at afkøle området og transportere fugt væk, hvilket sikrer hurtigere tørring og optimeret styring af hudtemperaturen.

En lignende iderigdom af innovationer, teknologi og ekspertise er nu tilgængelig for Elastic Interface®-kunder, nemlig producenter af cykeltøj, som kan stole på en eksklusiv teknologi, der er skabt til at gøre deres tøj endnu bedre og sikre merværdi, og naturligvis deres slutbrugere.

Cyklister over hele verden kan nu drage fordel af patentet og den banebrydende forskning og udvikling, der lå til grund for udviklingen af N3XTM, og nyde godt af den forbedrede komfort og ydeevne i sadlen. Denne unikke måde at fremstille puder til cykelshorts på er i øvrigt blevet valgt til puder i bib-shorts af to banebrydende mærker i cykelverdenen: GoreWear, hvis Ultimate Bib Shorts vandt ISPO Design Award 2023, og X-Bionic, som for nylig har lanceret COREFUSION Compression bib shorts.

Efter at have lavet disse puder er Elastic Interface® stolte over at have krydset målstregen og glade for, at det også markerer en ny start for dem: alt vil snart blive afsløret, når de annoncerer deres nye samarbejde med førende cykeltøjsmærker.

Om Elastic Interface®
Elastic Interface® er ingrediensmærket, der har til formål at skabe de mest innovative og bæredygtige polstringer til de tre grænseflader mellem krop og cykel ved at udnytte teknologien til at levere de mest effektive produkter med hensyn til åndbarhed, pasform og komfort. Det italienske mærkes mission er at innovere produktteknologi, så cyklister er garanteret deres bedste køreoplevelse. Elastic Interface® beskytter cyklister i over fyrre lande verden over. Mærket, der ejes af det almennyttige selskab CyTech S.r.l., blev grundlagt i San Vendemiano i den italienske provins Treviso i 2001. CyTech er opfinderen af den første elastiske pude til cykelshorts.

Link

CYKELPORTALEN