CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

På cykeltur til Sydafrika På cykeltur til Sydafrika
En af og til temmelig hårrejsende beretning om en dansk turcyklist færd fra København til Capetown. På cykeltur til Sydafrika

cphtocapetown06

I starten af 2015 beslutter den 20 årige studerende Ingvar Oemig at han ville opleve verden mens tid er og fysikken og modet er indtakt.  En af hans drømme var en cykeltur fra fra København til Cape Town i Afrika.  15.000 km på cykel gennem 15 lande er i sig selv lidt af en præstation.

cphtocapetown04

Ingvar tager afsted i marts måned og er fremme midt på sommeren i år. Lidt af et solo marathonrace som sætter alle andre cykelpræstationer i skyggen. Men bestemt ikke uden omkostninger. Planen var at overnatte i telt i naturen hos venlige mennesker på vejen eller på billlige pensioner hvis disse muligheder var udtømte.

cphtocapetown05

Har du modet og roen kan du læse hele hans dagbog på cphtocapetown. Det er en meget ærlig og ucensoreret beretning som beskriver op og nedture på en færd gennem et meget anderledes kontinent langt fra vores lille sikkerhedsboble.

cphtocapetown02

Desværre er bloggen ikke indekseret og starter med den sidste beretning først, men der er mange meget spændende og sjove beretninger,  og bestemt også de mindre sjove og af og til ret rystende beretninger. Disse dagbogsnotater er krydert med meget nærværende og umiddelbare mobilphotos. Forhåbentlig får Ingvar tiden og energien til at rette op på beretningen, det fortjener den. Spændnede læsning.  Du finder et mere sammenhængende og kortere interview med ham på andpeople bloggen.

cphtocapetown03

Link

CYKELPORTALEN