CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

På cykeleventyr i Wales På cykeleventyr i Wales
Cykelportalen er denne weekend på cykeleventyr i Wales med Pannier og THE 15KPH CLUB På cykeleventyr i Wales

I en cykelverden hvor alt efterhånden kun drejer sig om præstationer, stadig hurtigere, længere og højere, er der heldigvis nogen der tør gå den modsatte vej og fokuserer på det at opleve, indsnuse og tage sig tid på cykel.

Cykelportalen er denne forlængede weekend taget et smut til Brixit land, nærmere bestemt det smukke Wales, for sammen med Pannier at opleve Desert of Wales som bikepacker.

Pannier.cc er en ny sjov kombination af cykelrejsebureau, udlejnings- og outdoor forretning. De har base i Birmingham. Ud over egne ture i England og på kontinentet, er det muligt selv at planlægge sin tur og leje udstyret hos dem, lige fra cykel til alt i tasker og outdoor udstyr.  Det primære er at udbrede kendskabet til Bikepacking og Gravel cykling med overnatning i det fri.  Så hvis du er til præstationsrace, WiFi, trestjernede hoteller og følgebil, så er det nok ikke lige her du skal søge.

Fokus er langsomhed og socialt samvær, så ikke uden grund kalder de sig THE 15KPH CLUB, hvilket betyder at hastigheden sjældent er over 15 km/t, hvilket gør det til en overkommelig affære for alle at kunne klare on- og offroad distancer på op til 70 km om dagen uden at tabe nogen, så alle får en positiv oplevelse og mod på mere.

Vi vender tilbage med en udførlig turrapport fra vores oplevelser i det bakkede wallisiske landskab.

Link

 

 

 

torben