CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Outsiter blander sig i toppen Outsiter blander sig i toppen
Med SR SunTour Axon 34 Werx blander den taiwanesiske producent af fjederforgafler sig nu helt i toppen. Outsiter blander sig i toppen

På sidste års Taipei Cycle Show, viste SR SunTour sin nye Cross Country XC Team luftforgaffel, både til 27,5 og 29″ hjulsæt og med  en fjedervandring på mellem 100 og 120 mm afhængig af model. Med Axon 34 Werx blander SunTour sig nu for alvor i toppen blandt de bedste og letteste XC forgafler , der kommer som kulminationen på firmaets udvikling som i år har strakt sig over 30 år.

Med gaffelkrone i kulfiber, og magnesium føringer i gaffelbenene, der det lykkedes at holde vægten på kun  1.577 gram hvilket er på linie med andre top XC fjederforgafler. Som det er kutyme på XC gafler er der fuld “On The Fly” lockout og der er endda blevet plads til en lille aftagelig skærm.

Ifølge deres Europæiske Salgs og Marketingschef Ippei Noda vil de første eksemplarer være klar på det europæiske marked i løbet af foråret. Prisen forventes at komme til at ligge i omegnen af kr. 4000,- ( 524 Euro)

Link

CYKELPORTALEN