CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Book et cykelforedrag Book et cykelforedrag
Mærk suset og tag med under fremmede himmelstrøg på cykel. BOOK ET CYKEL FOREDRAG... Book et cykelforedrag

cykelforedrag

Savner du inspiration til cykelferien, eller måske du bare gerne vil mærke suset fra vores mangfoldige planet, set fra et cykelstyr. Så tag med ud og oplev verden med Torben Finn Laursen der er en af ophavsmændene til rejseklubben  Eventyrcyklisterne.

“I hele mit voksen liv, har cyklen været en vigtig bestanddel, når verden skulle opleves i slowmotion.  Næst efter hunden er cyklen vel nok et af de bedste redskaber til at komme tæt på verdens store mangfoldighed og kontraster.  Cyklen er en perfekt kontaktskaber, da den sender et klart signal om at “du er ufarlig” og åben for nye indtryk. Det er ihvertfald min erfaring som mangeårig ivrig turcyklist på ture, lige fra det nære velfærds Danmark til nogle af verdens mest fattige lande.

cykelforedrag03

Hvis du/I er interesseret i at arrangere et foredrag, til virksomheden, klubben, foreningen, institutionen, familiefesten, højskolen, ældre centeret, biblioteket mm. stiller jeg gerne op, og du/I er meget velkommen til at kontakte mig. Jeg laver foredrag ud fra oplæg, det være sig tema om mountainbike eller turcykel,  eller landespecifikt eller måske en blanding af begge dele. Du kan læse mere om nogle af mine foredrag her 

cykelforedrag02

CYKELPORTALEN