CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Oplev Toscana på en ny måde Oplev Toscana på en ny måde
Toscana kan opleves på mange måder også fra en cykelsaddel men helt på egen hånd og tempo, men alligevel med et vist konkurrance element.... Oplev Toscana på en ny måde

Cykelløb med alt i goodiebags, konkurrancer, fejeblad og depoter findes der rigeligt af, mens det specielt i Danmark stadig kniber med arangementer for dem som selv vil og ikke har brug for livrem og seler.

Toscana Trail er et usupporteret “cykelløb” hvor du skal klare alt selv og hvis største udfordring er kampen mod dig selv. Udstyret med et GPS spor bliver du sendt afsted på en 540 km lang rute. Du bestemmer selv hvor og hvordan du vil holde pauser eller om du vil cykle ruten i et stræk.  Der er ingen tidsgrænse og support.  Du kan vælge at cykle med al din oppakning hele vejen. Der findes dog en bagagetransport fra start til mål. Rigtige Eventyrcyklister vælger naturligvis den første løsning ;o)

Ruten starter i den lille by Massa et stykke nord for Pisa. Herfra bliver du guidet gennem det smukke og afvekslende Toscanske landskab gennem historiske byer og landmærker 540 km til målet i Capalbio via et GPS track.  Højeste punkt på ruten er 1120 meter men de sammenlagte højdemeter bliver alligevel 10.200 meter inden du kan nyde et glas lokalt Chianti på torvet i Capalbio.  Der er ingen krav til cykeltype, men et par grove dæk er nok at foretrække.

Tilmelding starter den 10 januar og slutter den 28 februar. Selve løbet starter den 2 juni.  Prisen er mellem 49 og 75 Euro afhængig af hvornår du tilmelder dig. Transport til og fra samt forplejning/overnatning  er for egen regning.

Gebyret omfatter

  • GPS rute
  • Live tracking under løbet via smartphone app or personal SPOT.
  • Forsikring
  • Bademuligheder ved start og slut
  • Gratis overnatning natten før start og natten efter ankomst
  • Certifikat

Link

 

CYKELPORTALEN