CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Open Cycle Ora & Lola. Open Cycle Ora & Lola.
Open Cycle viste to superlette hardtrail mountainbikes på Eurobike på henholdvis 6400 og 6700 gram. Open Cycle Ora & Lola.

open-cycle-03

Der er gået et år siden de to herrer  Gerard Vroomen og Andy Kessler (kendt fra Cervelo og BMC) slog pjalterne sammen og lancerede deres eget cykelmærke Open Cycle som udvikler nogle af de letteste mountainbikes på markedet.
På Eurobike viste de to helt nye modeller i fluevægtklassen . Mans de professionelle landevejsryttere må kæmpe med UCI nedre vægtgrænse på 6.8 kilo forholder det sig anderledes med mountainbikes hvor der ingen restriktioner er.

Ora Ltd
Ora Limited er en 900 grams ramme monteret med en fast forgaffel og letvægtskomponenter som bringer den samlede vægt op på 6400 gram men så er vidunderet også monteret med superlette komponenter fra AX Lightness  bl.a de helt nye hjulsæt AX LRS tubeless med Tune nav. Prisen er 45.000 kroner.

open-cycle-02

Lola Proto
er en af de første mountainbikes med den nye forgaffel fra islandske Lauf Forks. Med den monteret er det lykkedes at holde vægten ned på 6700 gram for en affjedret hardtrail, det er da vist ny letvægtsrekord. Cyklen er stadig en prototype men ventes i produktion i starten af det nye år. Prisen er ukendt.

Link

CYKELPORTALEN