CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

ONO Motion PAT ONO Motion PAT
En tysk udviklet pedelec minitransporter viser vejen for en grøn mobilitet løsning til erhverstransport i byer. ONO Motion PAT

Den lille klassiske mælkebil fra tredserne ser ud til at få en renæssance, men nu på batterier. Der sker rigtig meget hos vores tyske naboer på E-mobilitets området, når det kommer til deciderede erhvervsmæssige transport muligheder.

ONO Motion PAT (Pedal Assisted Transporter) er en kun godt en meter bred e-Trike, der betyder at den let kan komme gennem baggårdsporte i byen.

PAT er en modul opbygget pedaldrevet og motorunderstøttet mini transporter med lukket kabine til føreren. Den kan laste op til 200 kg og fødes af  to elmotorer på de bagerste trækkende hjul. Den har en rækkevidde på op til 60 km.

Omemotion GmbH blev grundlagt i 2016 under navnet Tretbox men skiftede navn til Onemotion i foråret 2020. De tre grundlæggere Beres Seelbach (CEO), Murat Günak (CDO) og Philipp Kahle (CTO) har sammenlagt mere end 30 års erfaring med  E-Mobilitet.

Firmaet ligger i Berlin og har allerede fået prominente kunder i både Berlin, München og Leipzig.  De tæller firmaer som  Hermes, GLS, DPD, Rewe, Infarm og Tier.

Konceptet er på leasingbasis hvor firmaer får stillet køretøjer til rådighed inkl. kasko forsikring, ombytning ved fejl og tilgang til Akkumulator stationer hvor batterierne kan ombyttes, så der ikke  skal ventes på opladning.

Link

CYKELPORTALEN