CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Omfattende konference program på dette års Eurobike Omfattende konference program på dette års Eurobike
Omfattende konference og Get to Gether program på årets største cykelmesse Omfattende konference program på dette års Eurobike

Dette års Eurobike fra den 3 til 7. juli 2024 er andet kun nye cykelprodukter og cykeltrends. Efter flytningen til Frankfurt er messen i høj grad også blevet  en platform for udveksling og netværk mellem markedsdeltagere. Herudoever tilbyder den et mangfoldigt og målgruppeoverskridende specialprogram, der dækker alle aspekter af cykling, fritid, sundhed, mobilitet og byudvikling.

Eurobike fra 3 til 7 juli 2024 er langt mere end bare nye cykelprodukter

Det omfattende cykel faglige program er som tidligere år et samarbejde med Berlins mobilitetsbureau Velokonzept, som også står bag Velo Berlin messen i foråret. Det omfattende konference program skal tjene som inspiration for de mange messedeltagere omkring udveksling af ideer og netværksarbejde på tværs af firmaer.

ECOMOBILITY: Nye mobilitetsløsninger til det daglige arbejde
Små, alsidige køretøjer og mobilitetsløsninger er de nye “game changers” for kommuner, virksomheder og selvstændige håndværkere, når det gælder transport af udstyr og materialer. De er ECO – økonomiske og miljøvenlige.

ECOMOBILITY EXPERIENCE GALLERY i hal 8 giver dig mulighed for ikke kun at se alle de nye køretøjer – men også at prøvekøre, læsse og losse dem. Udstillingsgalleriet og testmulighederne forstærkes yderligere af ekspertpræsentationer under ECOMOBILITY TALKS torsdag den 4. juli fra kl. 10.00 på Pink Stage og under de efterfølgende tematiske messeture.

Læs mere om Eurobike Ecomobility her

PINK THURSDAY – den særlige netværksmiddag
Efter den vellykkede premiere sidste år inviterer Eurobike i år til en helt særlige netværksmiddag torsdag den 4. juli fra kl. 18.30. På PINK THURSDAY samles cykel- og økomobilitetseksperter for at nyde den ekstraordinære atmosfære og de unikke omgivelser i cykelservicestationen, det kreative center og mødestedet Massif Central – lige i hjertet af Frankfurts bymidte med tilsvarende kulinariske lækkerier og musikalsk akkompagnement.

Bliv inspireret af fascinerende personligheder fra industrien, politik og samfund, sport og mobilitet, herunder den taiwanske startup-ekspert Elisa Chiu, investoren Bettina Curtze, den paralympiske verdensmester Christiane Reppe og Filip Watteeuw, viceborgmester i Gent. Kom og vær med til vores arrangement på den lyserøde løber!

Læs mere om Eurobike Pink Thursday her

Læs om hele Eurobike 2024 konference programmet her 

CYKELPORTALEN