CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Det schweiziske kvalitetsmærke Oldo lancerer til foråret 2011 en komplet cykelkollektion, som netop er blevet præsenteret på cykelmessen i Vejle. Odlo har i årevis...


Det schweiziske kvalitetsmærke Oldo lancerer til foråret 2011 en komplet cykelkollektion, som netop er blevet præsenteret på cykelmessen i Vejle.

Odlo har i årevis lavet højkvalitets løbe- og skitøj og har til deres cykeltøj blandt andet fået specialudviklet en teknisk siddepude hos en italiensk producent til deres cykelbukser.

Cykellinjen består ud over korte, lange og trekvarte bukser også af trøjer, jakker, løse mtb-bukser og tilbehør som løse ærmer-, ben og knæ og huer og handsker.

Ambitionerne for cykeltøjet er tårnhøje, fortæller den danske Odlo-importør Tony Ditlevsen:

”Odlo har grebet cykeltøjet an på samme måde, som de har gjort med deres ski- og løbetøj: De vil lave det bedste og mest tekniske på markedet. Samtidig skal der være tøj til sportsfolk på alle niveauer, så cykelkollektionen er delt op i tre lag, hvor ’Race’ er for supermotionister og cykelryttere, som vil have absolut topkvalititet, ’Performance’ er designet og prissat til dem, der cykler regelmæssigt og vil have det meste ud af deres udstyr, og endelig er der ’Active’, som er lavet specifikt til dem, der hygge-træner og bare vil have det sjovt på cyklen,” fortæller Tony Ditlevsen.

Odlos cykellinje forhandles af den eksisterende Odlo-importør DitlevSport og kan findes i cykelbutikkerne til foråret 2011.

Mere info på

CYKELPORTALEN