CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Oakley Radar Pace Oakley Radar Pace
Oakley kommer den personlige træner i deres nye cykelbriller... Oakley Radar Pace

 

oakley_radar-pace

Oakley lancerer lidt af en game changer indenfor træning med deres nye Oakley Radar Pace. Forestil dig, at du har din personlige træner med i øret – som ved Formel 1 – mens du træner løb eller cykling og at din personlige træner skaber et unikt træningsprogram, instruerer dig i dagens træning, sværhedsgraden og distancen, responderer på din performance og coacher dig undervejs. Forestil dig, at din personlige træner har erfaring med verdens bedste atleter – og nu træner han/hun med dig. Lyder som det rene science fiction men det er ifølge Oakley deres nye Radar Pace brille

Radar Pace er briller med ørepropper kombineret med en app til smartphonen. Solbrillerne har ud over perfekt udsyn også en virtual træner, der er med under hele træningen som en stemme i dit øre. Radar Pace håndterer data undervejs, giver personlig og dynamiske instruktioner og motivation under træningen og fastholder den, som træner i et fokuseret, udfordrende og optimalt træningsprogram

oakley_radarpace_craigalexander-portrait

Radar Pace kommunikerer håndfrit gennem et Intel® Real Speech interface samtidigt med, at Bluetooth® audio headset giver mulighed for, at man kan tale med sin træner, modtage opkald og nyde musik.

Radar Pace kommer med Oakley PrizmTM. – den revolutionerende linse teknologi fra Oakley der fremhæver detaljer og kontraster. Med Prizm er dit syn knivskarpt og præcist når du løber eller cykler, i alle typer terræn. Radar Pace linsen fremhæver hvid og forstærker gule, grønne og røde farver så løbere og cyklister kan se selv den mindste ændring i terrænet eller på vejen, og dermed lettere undgå forhindringer og potentielle farer, hvilket giver en mere sikker træningsafvikling.

oakley_radarpace_polishedblack_prizmroad-oo9333_01-front

Radar Pace er lavet af to komponenter: Oakley eyewear med integrerede øretelefoner og mikrofon, samt en moblie app til iPhone and AndroidTM.  Radar Pace app’en er tilgængelig som gratis download fra Apple® App Store® or on Google PlayTM. Den er udviklet i tæt samarbejde med nogle af verdens bedste atleter – designet til alle atleter på alle niveauer.

Link

CYKELPORTALEN