CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Polars OwnTest System™ gør det muligt at bestemme din virkelige alder (body age).

I forået 2005 lancerer Polar Electro Danmark Polar OwnTest Systemet™ på det danske marked. Det er et let tilgængeligt system som kan fastslå kroppens virkelige alder – en størrelse alle kan forholde sig til. På baggrund af testen udarbejder systemet forslag til hvor testpersonen kan sætte ind for at optimere sin egen fysiske alder.

Polar OwnTest System™ bestemmer din nuværende sundhedstilstand på baggrund af en række tests. Testen tager ca 30 minutter og omfatter:

· Personlige oplysninger om dig selv
· Vægt og fedtprocent
· Blodtryk
· Konditest
· Styrke
· Udholdenhed
· Smidighed

Efter gennemført Polar OwnTest Synstem™ test udskrives en rapport som blandt andet indeholder din kronologiske alder, din virkelig krops alder samt en oversigt over de enkelte tests. Polar OwnTest System™ kommer med en række forslag til hvor der skal sættes ind for at forbedre resultaterne. Test resultaterne opstilles grafisk så det er muligt at sammenligne resultaterne med normalen for testpersonens alder og køn. Det er ydermere muligt at få udarbejdet et personligt træningsprogram som er tilpasset resultaterne fra testen. Tanken bag Polar OwnTest Systemet™ er at der med jævne mellemrum gennemføres en ny test for at følge fremgangen samt tilpasse træningen i den rigtige retning.

CYKELPORTALEN