CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt High End cykelbrand på det danske marked Nyt High End cykelbrand på det danske marked
Edelsten Bikes er nu repræsenteret på det danske marked gennem Cyclingpeople Nyt High End cykelbrand på det danske marked

Det tyske High End cykelbrand blev grundlagt i begyndelsen af 2013 i Regensburg. Tre gode venner med en stor passion for cykling med et klar målsætning at udvikle og producere flotte cykler som var bygget til fart. Idag er branded kendt for deres flotte rammer med sports og konkurrence  performance i et tidsløst design.

Edelsten Bikes får håndbygget deres rammer efter deres helt egne specifikationer hod de bedste kinesiske producenter i HongKong  provinsen Shenzen. Programmet består af en række landevejsrammer, en crossrammer og et par MTB rammer som alle kan kunde specificeres individuelt.

Det lille niche agentur Cyclingpeople skal i fremtiden stå for udbredelsen af det ædle tyske mærke i Skandinavien.  Det er meningen at Edelsten Bikes skal sælges direkte til slutkunderne  og der vil inden længe en del modeller til rådighed, til test og prøvture.  Prøveture kan arrangeres i Køge eller landsdækkende og efter aftale.   

Link

CYKELPORTALEN