CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt gummi til cyklen fra Schweiz Nyt gummi til cyklen fra Schweiz
Ere Research er udviklet i Schweiz og produceret på Taiwan. Nyt gummi til cyklen fra Schweiz

Senest har dækgiganterne Pirelli og Goodyear igen gjort deres entre på cykeldæk markedet. Men det er sjældent at vi ser helt nye producenter. På den netop afsluttede Berliner Fahrradschau viste schweiziske Ere Research en serie slangeløse landevejsdæk i forskellige bredder lige fra High Speed landevej til Off Road Gravel.

I første omgang består serien af 6 typer, alle i størrelse 700C. Alle dækkene leveres med ventiler og forseglings væske. Kendetegnende for dem alle, er høj slidstyrke.

Genus er et professionelt landevejsdæk med 120dpi casting og i tre bredder 24, 26 og 28 mm. Det har Armis 1 punkterbeskyttelse.

Omnia er et allround landevejsdæk i bredderne 24, 26, 28 og 30 mm. Armis 1 punkterbeskyttelse.  Genus og Omia har helt glat slidbane men mønster i siden for bedre greb i sving.

Tenaci er et gravel/touringdæk med kraftigt mønster. Det fås i 30,32, 36 og 40 mm bredder.   Armis 2 punkterbeskyttelsen er noget kraftigere.

Pontus er en landvejsdæk til vådt underlag med et mønster som effektivt leder vand væk.  Fås i to bredder 24 og 26 mm og med Armis 2 punkterbeskyttelse.

Tempus er et aerodynamisk dæk til tidskørsler. Det er UCI godkendt og fås i to bredder 26 og 28 mm.

Tormentum er et specialdæk til cykeltræning på ruller med meget stor slidstyrke. Fås i 24 mm bredde.

Vi arbejder på at få nogle af deres dæk til test, så stay tuned. Interesserede forhandlere kan kontakte Oneway Distribution. Ere Research er grundlagt af hollandske Piet van der Velde i 2017. Dækkene  er udviklet i Schweiz og produceret på Taiwan.

Link

CYKELPORTALEN