CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt fra Gloworm Nyt fra Gloworm
Godt cykellys er en nødvendighed hvis man vil komme sikkert gennem den mørke tid på cykel. På cykelmmessen i Vejle viste Gloworm to nye... Nyt fra Gloworm

Gloworm-xs

Tidligere på året testede vi de to kraftige lygter X1 og X2 fra det New Zealanske mærke Gloworm.  På cykelmessen i Vejle viste de forbedrede versioner af de selvsamme to lygter samt et par helt nye modeller.  Menusystemet på X1 og X 2 er blevet lettere at finde rundt i og lysstyrken er øget fra 850 lumen til 950 lumen for X1 vedkommende og fra 1200 lumen til hele 1500 lumen for X2.

Gloworm-cx

Skal nat for alvor blive til dag, og du ikke kan få lys nok,  er der en ny model XS med tre lysdioder og  en imponerende lystyrke på hele 2200 lumen.  Den vejer 110 gram og kan lyse fra 2 til 36 timer på en opladning.  Endvidere har Gloworm også en fiks stavlygte i programmet der både kan bruges som hånd- og cykellygte.  Lystyrken er her 600 lumen.  Den vejer 120 gram og kan lyse fra 1,5 til 30 timer på en opladning.  Det indbyggede batteri oplades via en USB port.

comparison

Link

CYKELPORTALEN