CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Minicykler fra Bergamont Minicykler fra Bergamont
Små hjul er det nye trendy blandt elcykler. De fylder mindre og er lette at manøvere i bybilledet... Minicykler fra Bergamont

Cykler med små hjul, det som i gamle dage hed minicykler, var den helt store trend på dette års Eurobike. Bergamont der er en del af Scott gruppen viste tre modeller i deres Hans serie.

Småt er godt – Bergamont’s nye elektriske minicykler er den nye trendy bycykel

Ekstremt kompakte, ultra stærke og mega funktionelle: Det kendetegner de nye Hans-E/Hans-On platform der er udviklet fra bunden, og de imponerer med sine utroligt kompakte dimensioner, et kompromisløst robust design og enestående funktionalitet.

HANS-E er en helt ny udvikling, der imponerer med sine særligt kompakte dimensioner. Med en akselafstand på kun 105 cm har den et alsidigt, ekstremt robust design med en total tilladt vægt på 130 kg og en maksimal bagagebærerkapacitet på 20 kg. Super smart: Det specielle design af den bagerste stativ muliggør pladsbesparende, opretstående parkering.

HANS-E LT er lille størrelse og stor funktionalitet. På trods af sine ekstremt kompakte dimensioner med en akselafstand på kun 118 cm, imponerer HANS-E LT med sin robuste konstruktion og mange forskellige anvendelsesmuligheder som en kompakt longtail. Tallene taler for sig selv: Total tilladt vægt: 160 kg. Maksimal bæreevne 15 kg (for)/27 kg (bag) LT kan også parkeres oprejst takket være det specielle bagreoldesign.

HANS-ON er til alle dem, der foretrækker at fokusere på det væsentlige: Den helt nydesignede HANS-ON er en ekstremt kompakt cykel med kompromisløse køreegenskaber, der kan bruges i mange forskellige scenarier. Med sin korte akselafstand på kun 105 cm er den kompakte cykel et godt valg både til dynamisk pendling og intermodal transport.

Link

 

 

 

CYKELPORTALEN