CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

nyt e specifikt dæk fra Continental nyt e specifikt dæk fra Continental
Continental præsenterer eContact Plus, et specialdæk til el-cykler med og uden lad. nyt e specifikt dæk fra Continental

Med eContact Plus lancerer Continental et elcykel specifikt dæk, der er specielt konstrueret til pendling og ladcykler hvor kravene til stor last er stor. Samtidige er rullemodstanden holdt lav for at øge rækkevidden på batteriet

eContact Plus er et elcykelspecifikt dæk i forskellige størrelser til elcykler både med og uden lad

Continental introducerer deres seneste dæk i sit Urban/Tour-segment, eContact Plus. Et specialdæk til pendling og lastbærende krav til elcykler. Continentals seneste bydæk til mange kilometertal, eContact Plus, har et kompakt slidbanemønster for at holde rullemodstanden lav og øge rækkevidden for ​​hver batteriopladning, plus unikke slidbane- og konstruktionsteknologier til beskyttelse mod punkteringsfarer såsom søm og glas.

Tilgængelig i en bred vifte af størrelser fra 50-406 til 62-622, for at passe til elcykler og elladcykler, der kører med hastigheder på op til 50 km/t, kan eContact Plus understøtte lastbærende op til 128 kg pr. dæk.

eContact Plus anvender Continentals SafetyPlus Pro Breaker-teknologi, der kombinerer meget fleksibelt gummi med den dokumenterede styrke af tætvævede PolyX punkteringsbestandige fibre. Dette gør dækkene særligt modstandsdygtige over for snit og piercing. Dækkets høje elasticitet holder rullemodstanden lav, hvilket forlænger e-cyklens batterilevetid, så ryttere får flere kilometer fra hver opladning.

For at forbedre sikkerheden, når du kører i mørke, inkluderer eContact Plus en reflekterende strimmel på dækkets sidevæg. Den reflekterende strimmel forbedrer synlighed på vejen.

Specifikationer

  • Vægt: 745g til 1270g
  • Dimensioner:  50-406 til 62-622
  • Maks vægt: 85kg til 128kg pr dæk afhængig af dæk dimension
  • Teknologi: SafetyPlus Pro Breaker
  •  Kategori: Til brug med slange
  • Priser: fra kr 399,-

Link

 

CYKELPORTALEN