CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt cykelmagasin for transportcykler Nyt cykelmagasin for transportcykler
Carrier udgivet årligt i forbindelse med den Internationel Cargobike Festival i Amsterdam Nyt cykelmagasin for transportcykler

Kan man bikepacke på en ladcykel

 

Weekendens Internationale Cargo Bike Festival i Amsterdam var rammen om alt hvad der rører sig på cykelbranchen nye hotte omsætningsbarn LADCYKLER eller som de nu hellere vil kalde det, Carrier Bikes !

Carrier er et nyt internationalt cykelmagasin udgivet af  Cargobike Festival i Amsterdam

Carrier udgives både som print og som online magasin.  Skal du have den printede udgave skal du en tur til Amsterdam og besøge festivallen. Magasinet vil udkomme en gang årligt i forbindelse med festivallen, og er ladcykel verdenens svar på et dedikeret messemagasin ala Eurobike Daily.

Indspark mod cykelbranchens manglende diversitet

 

Det nye Carrier magasin er efterfølgeren til ICBF magasinet. Målet er at nå ud til både B2C og B2B.  Førsteudgaven er på 80 sider og er ligesom Eurobike Daily primært betalte annoncer og redigeret markedsførings content.  Heldigvis er der da indsneget sig nogle få gode artikler i førsteudgaven og magasinet er et fint statement i en trafikkultur, eller mangel på samme, der i disse år oplever store forandringer.

Du kan læse magasinet online på nedenstående link  

CYKELPORTALEN