CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyt cykelkort over Danmark fra Nordisk Korthandel Nyt cykelkort over Danmark fra Nordisk Korthandel
Selvom cykel GPS'en har gjort sit indtog, er der stadig brug for gode traditionelle cykelkort. Nyt cykelkort over Danmark fra Nordisk Korthandel

cykelkort danmark

Det var et stort fremskridt, da amterne i 1993, efter Vejdirektoratets forudgående initiativ, etablerede et landsdækkende net af cykelruter, som det første land i Europa.  Herved fik turistorganisationerne et godt fundament til at bygge og udvikle cykelturismen på. Det nationale rutenet har flyttet feriecyklisterne fra at være spredt på hele landets bivejsnet til at følge de afmærkede cykelruter, så markedsføring til cyklister af service og seværdigheder er blevet lettere.

Tilmed er nogle af de nationale cykelruter blevet ekstra populære på grund af  særlige naturforhold eller historie, eller fordi de er blevet en del af internationale cykelruter. Fire af vore nationale cykelruter indgår således i et europæisk rutenet, EuroVelo.

Danmark er en cykelnation, og cyklen gør det hurtigt at komme frem. Samtidig er det både en miljørigtig og sund måde at holde ferie på. Nordisk Korthandel/Scanmaps.dk udsender i disse dage 2. udgave af det udførlige cykelkort over Danmark i 1:500.000 til en pris af kun 95,- kr.  Denne gang er kortet lagt i en lomme, så det er beskyttet mod regn. Cykelkortet giver hurtigt overblik over ruter i Danmark, er smukt trykt og indeholder både nationale og regionale cykelruter. På bagsiden findes praktiske oplysninger på dansk, engelsk og tysk.

cykelkort danmark stor

Kirsten Marie Ludvig fra Nordisk Korthandel siger:
– Endnu engang kan vi præsentere dette smukke cykelkort for vores kunder. Kortet sælges både i Danmark og i udlandet. Danmark er et cykelland og vi danskere cykler som aldrig før. For turister er det rygtedes at vore cykelveje er gode og bakkerne er flade, så de nyder at komme hertil og se vores land medens de cykler. Det er dejligt at kunne udgive et populært kort til danskere og turister.

På vores hjemmeside www.scanmaps.dk/cykelkort kan man hente yderligere oplysninger som supplement til kortet, og som forberedelse til cykelturen. Eksempelvis findes her links til færgeruter og vandrerhjem, samt regler for medtagning af cykler i toget, og ikke mindst gode råd til selve turen. Som en ekstra service er der på hjemmesiden angivet cykelruter gennem hele landet – i alt 4.325 km, så der er rigeligt af kombinationer og ture at vælge imellem.

God cykeltur!

CYKELPORTALEN