CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nyhedsbreve Nyhedsbreve
Spøgefugle spammer vores nyhedsmail app, så vi lukker den midlertidigt... Nyhedsbreve

Cykelportalen er fra tid til anden udsat for “spøgefugle” som ikke har andet at give sig  til end at genere andre. Således tilmelder de tilfældige emails via vores nyhedsmail app.

Er du modtager af en mail fra os om at abonnere på vores email og ikke selv har tilmeldt dig, skal du  blot ignorer denne mail. Som udgangspunkt skal du altid efterfølgende bekræfte at du ønsker emails fra os.

Vi sender aldrig nyhedsbreve ud  til personer uden forudgående accept/tilbagemelding. Indtil videre har vi lukket tilmelding til nyhedsmail til vi finder en løsning der kan eliminere den slags drengestreger.

Ønsker du alligevel at få vores nyhedsbrev er du velkommen til at sende os en email på info@cykelportalen.dk så vil vi efterfølgende tilføje dig manuelt.

Du skal ikke forvente at din email postkasse bliver oversvømmet af nyhedsbreve. De udsendes uden nogen fast frekvens og kun når der er nogle markante ændringer eller nyheder du ikke umiddelbart vil kunne finde på selve portalen. Det er typisk to tre gange om året.

 

 

 

CYKELPORTALEN