CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye Union klik pedaler fra Hope Technology Nye Union klik pedaler fra Hope Technology
Engelske Hope tech lancerer deres første klikpedaler Nye Union klik pedaler fra Hope Technology

Hope Technology lancerer deres første klikpedaler.  Tre modeller kaldet Union minded mountainbikere indenfor de tre dicipliner Cross Country, Trail og Downhill

Den XC-fokuserede Union RC-pedal leveres med en minimalisk pedalkrop, der kun holder mekanismen, mens den spororienterede Union TC og downhill-fokuserede Union GC har en større understøttende platform omkring hovedmekanismen inklusiv aftagelige og udskiftlige stifter.

Platformen er der for at give mere støtte til lidt mere fleksible trail- og DH -sko, mens stifterne skal hjælpe med at låse fødderne i pedalerne for forbedret følelse og kontrol. Som forventligt af de engelske mestre  i CNC -bearbejdning, er hovedpedal legemerne fræst ud af en aluminiumsplade og kommer i en række forskellige farver: sølv, sort, rød, blå, lilla og orange.

Alle tre pedal typer benytter  de samme aksler, der findes i F20, hvilket giver en Q-faktor på 55 mm (afstand fra den ydre håndsvingskant til midten af ​​pedalmekanismen), og tre forseglede lejer og en Norglide-bøsning skal holde pedalerne i fri rotation. Disse holdes omkring en Cr-Mo-aksel på TC- og GC-pedalen, mens den lettere RC-pedal får en titaniumaksel som standard. Denne titaniumaksel tilbydes dog som en opgradering til de to andre pedaler.

Klemme mekanismen er i rustfrit stål, som ikke vil korrodere, og Hope hævder, at det vil beholde sit udseende i hele produktets levetid.

Udløser mekanismen er omvendt i forhold til klampen og det vi ser på f.eks SPD systemet. Det skulle angiveligt gøre det lettere at klikke ind og ud af pedalen . Frigivelsesspændingen er justerbar med en unbrakonøgle, der ligner Shimanos SPD pedaler.

Pedalerne vil blive leveret med to rustfrie stål klampe muligheder. ‘Nummer 4’ klampen vil have fire flyde grader og en 12-graders frigivelsesvinkel, mens ‘nummer 5’-klossen vil have fem flydegrader og en 13-graders frigivelsesvinkel. ‘Nummer 5’ klampen vil også være en berøring stivere at frigive, for at give et mere sikkert greb. Begge klamper siges at give 2 mm lateral flow.

Interessant nok går Hope sine egne veje med klampedesignet som ikke er kompatibelt med f.eks Shimano som de fleste benytter. Hope Union Rc vejer 424 gram og koster 185 Euro , mens  Hope Union Tc vejer 437 gram og koster også 185 Euro og endelig er der Hope Union GC der vejer 498 gram og koster 195 Euro. Alle tre pedaler kan forudbestilles nu for levering i september

Link

 

 

CYKELPORTALEN