CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye produkter på testbænken Nye produkter på testbænken
Cykelportalen er i høj kurs, blandt verdens cykelleverandører. Derfor får vi løbende tilsendt en mængde nye cykelprodukter til test og afprøvning. Læs mere om... Nye produkter på testbænken

Mange producenter henvender sig for at få TESTET deres produkter her på Cykelportalen.dk, primært fordi vores tilgang foregår på en systematisk og uafhængig måde. Det er vi naturligvis glade for og takker for tilliden. Ud over de allerede igangværende tests er følgende produkter netop landet på redaktionen, til test og anmeldelse. Du kan se frem til:

Xplova X5 EVO
Garmins dominans som GPS leverandør til cykelfolket bliver hele tiden udfordret. Nyeste kompetant hedder Xplora X5 Evo hvis første model G3 vi havde på testbænken for nogle år tilbage. Den nye topmodel X5 EVO gør sig bemærket med indbygget video kamera. Med den store computer producent Acer i baghånden, er forventningerne store. Om Garmin, Wahoo og de andre fremover vil ligge søvnløse om natten, kan du snart læse om i vores test.

Visijax City ACE
På tekstilmuseet i Herning nye udstilling om fremtidens “intelligente” tekstiler, er Visajax på display. De er langtfra nye på markedet men har løbende udviklet deres omfattende program af regn og vindjakker med indbygget lys. Nyeste feature finder vi deres pendlerjakke, der foruden indbygget lys også har bevægelses aktiveret afviserblink i ærmerne.

DT Swiss PRC 1400 SPLINE 35 DB
Som vi tidligere har berettet har DT Swiss udviklet en helt ny serie hjulsæt i samarbejde med SwissRide.  Et sæt PRC 1400 SPLINE 35 DB er på vej fra Schweiz. Der er tale om et sæt topklasse kulfiberhjul 700c som kan bruges til andet end lige på asfalteret landevej, men uden at gøre det store væsen ud af sig.

Trek Super Commuter S8
I følge de seneste tal fra den danske cykelbranchen er salget af af de traditionelle cykeltyper stagneret, mens elcykler stormer frem. Nyeste tale melder om en stigning på 13 %.  Elcyklen er et fornuftigt alternativ til et ansvarligt liv uden bil. Vi tester Trek Super Commuter S8, der er en flot designet og funktionel pendlercykel der kan gøre livet lettere for dem som er indstillet på at give bilen en pause.

ION Apron
Rigtige mænd bruger ikke forklæde, eller gør de.  Mange kvinder vi sikkert sætte pris på at deres Handyman kommer ind i stuen uden olie på tøjet, efter en tur i hobbyværkstedet, for at smide sig foran flimmerkassen. Vi kikker nærmere på Apron forklædet som minder meget om det nogle bruger i køkkenet.

Giro Knit
Den nye Knit teknologi vakte alene på grund af udseendet opsigt på årets Eurobike. Vi lægger fødder til den nye Empire VR70 MTB sko, der er et spændende bud på en cykelsko i et nyt materiale, for den mode beviste cyklist.

Dainese AWA
Er du til cykeltøj med et lidt løsere snit, så tester vi Italienske Daniese nye AWA collektion. Produktet er først tilgængeligt næste år, men vi tester det som en af de første i vintermånederne.

Stage Cycling
Effektmåling er stadig noget som hovedsaglig bruges af profesionelle cykelryttere, men i takt med at prisen falder og udbudet stiger begynder det at blive interessandt for almindelige cykelmotionister. Med udgangspunkt i Stages Ecosystem går vi bag om wattmåling og fortæller hvad det kan, og ikke kan, og om det i det hele taget er noget som almindelige cykelmotionister kan have gavn af.

CYKELPORTALEN