CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye produkter på testbænken Nye produkter på testbænken
Glæd dig til vores test af en række nye produkter på det danske marked... Nye produkter på testbænken

Vi har en række spændende nye produkter til test i øjeblikket, vi løbende vil bringe i nær fremtid.

En af Danmarks største onlinebutikker Cykelgear udvider til stadighed deres store palette af cykeludstyr med egen importerede cykeldele, der normalt kan være svære at få fat i gennem de normale forhandlerled. Vi har en række nye produkter til test fra den kategori.

 • iGPSport er en kinesisk producent af cykelcomputere og GPS til nogle meget konkurrencedygtige priser. Vi tester deres nye topmodel iGS620 med farveskærm og indbygget kort navigation

 • TiGr Lock er en amerikansk producent af nogle af de letteste bøjlelåse på markedet. Vi tester deres nyeste Lock Blue Steel Mini Plus der giver samme beskyttelse som en traditionel bøjlelås men kun vejer det samme som en fyldt vandflaske.

 • Med Redshift Sport kan du få en simpel men effektiv og let affjedring i din frempind og saddelpind. Vi tester dem begge.

Herudover har vi en række andre produkter til test:

 • Cykelsæsonen for korte ærmer er hurtigt talte i Danmark. Vi tester en basislag trøje fra GriGrab i en kombination af Merino uld og bambusfibre der sagtens kan bruges som den primære cykeltrøje hele året. I tilgift er den noget af det mest behagelige at have på.

 • Alba Solo er en utraditionel cykel/sportsbrille til eventyrcyklisten.  En fin detajle til brillebrugere, en stor styrkeindsats der fås som ekstraudstyr.

 • Den traditionelle styrtaske er stort set uforandret gennem mange år og er idag overhalet af de populære Bikepacking tasker til montage på styret via remme. The Handlebar Bag har taget konceptet op til revurdering og har frembragt et brag af en teknisk orienteret styrtaske der garenteret vil få konkurenterne op af lænestolen og begynde at tænke nyt.

 • Med Fokus Atlas er det svært at forsvare at bruge flere penge på en gravelbike. Den testede Atlas 6.8 er en uhyre velkørende og universelt anvendelig allroad cykel til alt fra den daglige cykeltur til det store eventyr off the beaten track.

 • Vi tester to styr fra Syncros, et gravel specifikt i kulfiber og et aerospecifikt i aluminium. Hvad er forskellen.

 • Crankalicious er en række håndlavede rengøringsprodukter i flot indpakning og med lækker duft. Men er de bedre end gammeldags sæbe og vand ?

 

 • Japanske Alterlock er nyeste generation i GPS tracking til cyklen. Den benytter et særligt net som også er udrullet i Danmark. Udseende og placering vil appelere til sportscyklisten.

 • Der er langt mellem rigtigt gode guide bøger til cykling på vores vidunderlige klode. Ride – Cycle The World er en af de absolut bedre af slagsen.

CYKELPORTALEN