CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye Powerfly E-MTB’er fra Trek Nye Powerfly E-MTB’er fra Trek
Treks nye Powerfly lanceres i tre udgaver, en Hardtail og to Full Suspension med henholdvis 130mm og 150mm affjedring. Nye Powerfly E-MTB’er fra Trek

Trek populære Powerfly lanceres i nye klær med integreret batteri og nyt komponent setup. Den største nyskabelse på de nye Powerfly er det nye Udtagbare batteri (RIB) som indeholder Bosch 500Wh batteripack i skrårøret, let udtagbar via ny kobling og indbygget håndtag

Trek påpeger at netop E-MTB sætter større krav til opladning af batteriet som ofte er bedre at gøre det væk fra cyklen som er udsat for mudder og skidt. Det nye batteri gør denne process lettere.

De nye Powerfly bliver tilgængelige i tre udgaver: Hardtail, Full Suspension (130mm), og Long Travel (150mm). Den nye OCLV Mountain Carbon Long Travel får helt nye design som integrerer æstestik, lav vægt og køreglæde på ny niveau. For de fornuftsorienterede helårs mountainbikere er Powerfly Sport hardtail et godt bud med skærme, støttefod bagagebærer og lys. Et smut gennem Dyrehaven en mørk vinteraften hjem fra arbejde bliver nu til en oplevelse. For kvinderne er der som altid fra Trek også specielle modeller for dem med alternative farver og anden geometri.

Over hele produktlinien er de primære ændringer, en mere robust forgaffel, kraftige 4-piston skivebremser og kraftigere dæk. Alle Powerfly modeller har den nyeste Bosch Performance CX som er optimeret for offroad.

De fleste modeller forventes at ramme markedet ved udgangen af august måned. Vi vender tilbage med flere nyheder fra Trek og Bonetrager produktpæsentation som vi er blevet inviteret til, længere henne på sommeren. Endelig har vi også en test af Trek nyeste Gravelbike Checkpoint SL 5 på bedding.

Link

CYKELPORTALEN