CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye plejeprodukter fra SKS Nye plejeprodukter fra SKS
SKS udvider deres omfattende produktprogram med rengøringsprodukter og tubeless kits. Nye plejeprodukter fra SKS

Den tyske komponent leverandør SKS, udvider sin produktportefølje for den nye 2018 sæson. SKS er kendt for deres omfattende tilbehør i skærme, pumper, tasker og værktøj. Disse suppleres nu nye produkter indenfor rengøring og pleje samt tilbehør til slangeløse dæk.

Wash You Bike er et biologisk nedbrydelig vaskemiddel med en behagelig appelsin duft. Afhængig af hvor beskidt cyklen er, kan produktet med fordel fortyndes med vand. Wash You bike kommer i en 750 mm flaske med forstøver hoved.

Safe You Frame er et langsigtet konserveringsmiddel, som lægger en smuds og vandafvisende hinde på balnke og matte rammer. Den skulle være lige anvendelig på alle alle materialer som aluminium, stål, kulfiber, krom, plast og gummi.

Lube You Chain  er et nyt kæde smøremiddel udviklet i samarbejde med ekspert fra bilindustrien. Den er uden brug af opløsningsmidler og danner en 100 % beskyttende film, som reducerer friktion og slid. Den nye kædeolien har en smart påføringstud som ifølge SKS skulle give bedre påføring af smøremidlet på de enkelte led, samtidig med at den reducere spild.

Tune Your Parts er et smøremiddel på spay til gearskift, klinger og kuglelejer.  Seal Your Tire er et tætningsmiddel til forsegling af dæk uden slange. det skulle ifølge SKS kunne lukke huller helt op til 6 mm. Midlet er kompatibel med CO2 patroner.  Edelig kommer der et nyt Tubeless Kit til konverting fra dæk og slange til langesløst setup. Det består af to flasker Seal Your Tire, ventilsæt og 9 m fælgbånd i enten 25 eller 29 mm bredde, aftager, adaptor og to rørstykker.

De nye produkter bliver præsenteret på Eurobike, og forventes på markedet i fjerde kvartal af 2017.

Link

 

CYKELPORTALEN