CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye GPS’er fra Bryton, Garmin og Lezyne Nye GPS’er fra Bryton, Garmin og Lezyne
På den netop afsluttede Eurobike blev der vist en del nye GPS cykelcomputere. Da messen i år var rykket usædvanligt tidligt frem, var meget... Nye GPS’er fra Bryton, Garmin og Lezyne

På den netop afsluttede Eurobike blev der vist en del nye GPS cykelcomputere. Da messen i år var rykket usædvanligt tidligt frem, var meget af den viste isenkram stadig ikke helt færdigudviklet, hvilket afspejlede sig i de udstillede modeller.

Bryton viste en ny Aero 60 computer med særlig aerodynamisk udformet outfront holder.  Bryton har nu indbygget Open Street Kort for navigation.  Da Bryton ikke benytter farveskærm har de klassens bedste batteritid på op til 32 timer. En anden nyhed er Rider 450 som som foruden kort også har Smart Notifikation.  Forventet levering omkring slutningen af året og prismæssigt mellem 179 og 199 Euro.

Garmin viste en ny udgave af deres Edge Explorer, som var fuld funktionsdygtig. Det er cykel GPS’en til dem som primært bruger den til navigation. Den er udstyret med farve touchskærm og preinstallerede kort og ægte A to B navigation. Prismæssigt kommer den til at ligge omkring de kr. 2.100,- og forventes på markedet omkring september.

Lezyne viste to nye topmodeller også med kort til navigation. Mega C og Mega XL har næsten identiske funktioner men XL har en smule større skærm. En smart og nyttig feature på XL specielt ved brug af kortnavigation er at den kan drejes i holderen. Fås i sort og en specialudgave i gul.  Prisen ligger omkring de kr. 1300,-

Link

 

CYKELPORTALEN