CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye Garmin eTrex Nye Garmin eTrex
Er du til eventyr off the beaten track, dur de almindelige cykel GPS'er ikke. Her har du brug for et topografisk kort. ... Nye Garmin eTrex

eTrex30x

Garmin håndholdte eTrex serie er blevet opdateret.  eTrex 30x og 20x leveres med forudindlæst Garmin TopoActive Map over Vesteuropa. Det er det perfekte udgangspunkt for aktiviteter med GPS.  Kortet giver nyttige oplysninger til aktiviteter som vandring og offroad cykling.

Garmin TopoActive Map Vesteuropa dækker følgende 23 lande: Andorra, Belgien, Danmark, Finland, Frankrig, Holland, Irland, Island, Italien, Liechtenstein, Luxembourg, Malta, Monaco, Norge, Portugal, San Marino, Schweiz, Spanien, Storbritannien og Nordirland, Sverige, Vatikanet, Tyskland, Østrig.

etrex30bundle

eTrek serien er en hårdfør lille enhed med forbedret 2,2 tommers 65K farveskærm, der er nem at se, også i sollys. eTrex er bygget til at modstå elementerne, så den er både hårdfør og vandafvisende. Brugerfladen er stadig lige let at betjene samtidig med, at den bevarer sin legendariske modstandsdygtighed overfor støv, snavs, fugt og vand.

Det nye, indbyggede 3-aksede  elektroniske kompas kompenserer for hældninger og fastholder din kurs , selvom du står stille og ikke holder eTrex 30x vandret. Der er også tilføjet en trykhøjdemåler, der giver til præcise højdeangivelser.

bike_holder-(1)

eTrex-serien kan bruge både GPS og GLONASS satellitter samtidig – den kan fange signal fra 24 satellitter mere, end hvis der kun bruges GPS. Udover en højere præcision betyder det også, at eTrex 30x i gennemsnit er 20% hurtigere om at låse fast på din position.

Der kan købes en cykelholder som ekstra tilbehør.

Priser

  • eTrex30x  kr. 1995,-
  • eTrex20x kr. 1599,-

Link

CYKELPORTALEN