CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye crosscykler fra Cannondale Nye crosscykler fra Cannondale
SUPERX og CAADX crosscyklerne er blevet redesignet og har fået ny OutFront geometri for at øge stabiliteten på sporet. Nye crosscykler fra Cannondale

CannondaleSuperX01

Cannondale her redesignet deres to crosscykel modeller SuperX og CAADX så de bedre er rustet til de hurtige og meget tekniske cykelcross ruter.

“Moderne cykelcrossløb er ved at blive mere krævende og de enkelte løb bliver hurtigere og hurtigere og mere aggressive,” siger David Devine, som er Product Manager hos Cannondale. “Derfor kræver cykelrytterne crosscykler som i højere grad kan efterleve disse krav. Det er en af grundene til at vi har redesignet SuperX og CAADX ud fra to hoverkrav – stabilitet og vedhæftning.”

Både SuperX og CAADX har fået en ny OutFront Steering Geometry for øget stabilitet. Der er tale en mere flad kronrørsvindkel i kombination med 55mm offset på forgaflen. Dette giver en fremragende stabilitet uden at det går ud over en hurtig styrrespons.

CannondaleSuperXProfile

SuperX og CAADX udbygger Cannondales System Integration hvor nøglekomponenter som krank, forgaffel, saddelpind og ramme er udviklet som et samlet hele. Begge cykler har klassens korteste kædestag på 422 mm hvilket sikrer eminente klatre kvaliteter.
På SuperX er det yderligere udbygget med Asymmetric Integration (Ai) drivetrain, hvor kædelinien er flyttet 6 mm længere ud for at gøre plads til de brede 40c dæk.

Den nye ramme har SPEED SAVE Micro-Suspension, et system af flexible zoner i bagstag og forgaffel  som absorberer vibrationer og herved giver bedre kontrol over cyklen. The SuperX  har endvidere en integreret saddelspænde som giver 2 cm større frilæggelse af saddelpinden som herved kan flexe mere for øget kontrol.

CannondaleCAADX02

SuperX  har Flat Mount skivebremser og intern kabelføring og aftagelig geardrop for et renere design ved brug af 1x drivetrains. CAADX har også Flat Mount skivebremser og intern kabelføring, samt beslag  for skærme og bagagebærer, hvilket gør det til en meget alsidig cykel der kan bruges hele året og til flere forskellige formål.  SuperX kommer i fire herremodeller og en damemodel, mens CAADX vil have 5 herremodeller og en damemodel.

Link

CYKELPORTALEN