CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye briller fra Shimano Nye briller fra Shimano
Shimano har i samarbejde med Team LottoNL-Jumbo udviklet en ny brilleserie kaldet S-PHYRE Nye briller fra Shimano

I naturlig forlængelse af Shimanos S-PHYRE tøj og sko linie føjes nu også en nye serie briller. De nye S-PHYRE R (CE-SPHR1) og S-PHYRE X (CE-SPHX1) solbriller markerer den absolutte topklasse indenfor solbriller til professionelt cykelbrug.

S-PHYRE konceptet er optimeret med hensyn tilpasning, vægt og aerodynamik. S-PHYRE R og S-PHYRE X glas er optimeret til at reducere airflow turbulens gennem brug af et glas ud i et stykke. Med en vægt på henholdsvis 25.6 gram og 28.6 gram er de blandt de absolut letteste cykelbriller på markedet.

 

Da brillen er uden ramme belastes kindbenet ikke i samme grad og de udskiftlige noneslip næsetyller kan tilpasset næsen. Der fås endvidere forskellige linser lige fra ensfarvede til fotokromatiske typer.

World Tour Team LottoNL-Jumbo rytterne Steven Kruijswijk, George Bennett, Robert Gesink og Primoz Roglic har været med på råd i udformningen af de nye briller.

Linse Teknologi
Forbrugerne har valget mellem S-PHYRE R og S-PHYRE X med Photochromic (PH) style Dark Grey-Red linse med en Cloud Mirror linse eller med Optimal PL (Polarized) Red MLC linse med samme alternative Cloud Mirror lens.

  • PH Dark Grey-Red (13-62%) linse er bedst i solrige opgivelser. Det tager 8 sekunder at skifte fra den lyeste til mørkeste når den udsættes for sollys.
  • Optimal PL Red MLC (16% light transmission) er for solrige omgivelser. 80% polarization reducerer blænding og reflekser. Det yderste glas har en Multi-Layer Coating mens indersiden har anti refleks behandling som forhindrer refleksion bagfra.
  • Cloud Mirror linse (85% light transmission) følger det menneskellige øjes Photopic vision (som er øjets vision i mørke omgivelser) ved at reducere det blålige lys  og bibeholde det røde og gule for optimal kontrast i dårlig belysning.

Link

CYKELPORTALEN