CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye Bikepacking tasker fra Syncros Nye Bikepacking tasker fra Syncros
Syncros udvider deres omfattede tilbehørsprogram med en række nye tasker til Bikepacking.  Nye Bikepacking tasker fra Syncros

Syncros har udviklet et helt nyt udvalg af tasker, der kan kombineres på forskellige måder efter behov. Samtidig er de rimeligt universelle så de passer på de fleste moderne gravelbikes. De er ifølge producenten vandtætte og meget modstandsdygtige tasker, der fastgøres til cyklen med velcro eller stropper, så du ikke behøver specifikke forankringer på stellet.

Scott Sports Inhouse komponentbrand Syncros er på cykelsporet med en række nye  tasker til Bikepacking.

Der er to sadel- og styrtasker med stor kapacitet i serien, designet til at blive fastgjort til cyklen ved hjælp af stropper på forskellige punkter. Dette sikrer, at tasken sidder sikkert fast og ikke bevæger sig rundt på de mere barske strækninger, men samtidig er den let aftagelig, når det er tid til at lægge den i teltet for natten eller tage den med, når vi har brug for det. det. Sadeltasken har en kapacitet på 9 liter og styrtasken har en kapacitet på 8,5 liter.

 

Til stellet er der yderligere to modeller. En lille, der skal placeres på toppen af ​​rammen, der kan monteres med to skruer, hvis rammen har ankre, og har flere rum med uafhængige lynlåse. Denne taske er som regel den, der bliver brugt mest, da den er designet til at medbringe de ting, du bruger hyppigt på turen, som din telefon, mad, elektronik mv.

Hovedrammens taske fås t to størrelser på henholdvis 3,3 og 5,6 liter. Den fastgøres med stropper i hver ende samt en anderledes diagonalstrop på midten som går hele vejen rund om tasken og også fungerer lidt som kompressionsstrop.

Vi vender tilbage hen på foråret med en langtidstest af både tasker og en endnu ikke specificeret Scott/Bergamont gravelbike, den danske importør velvilligt vil stille til rådighed. Indtil da læs mere på Syncros officielle hjemmeside på nedenstående link.

Link

 

CYKELPORTALEN