CYKELPORTALEN

Danmarks uafhængige cykelportal

Nye aerodynamiske kulfiberhjul fra Miche Nye aerodynamiske kulfiberhjul fra Miche
Italienske Miche lancerer nye kulfiberhjul kaldet SWR RC DX OLT i to udgaver med 38 og 50 mm fælghøjde. Nye aerodynamiske kulfiberhjul fra Miche

Miche er en italiensk producent af hjul og gearkomponente der har eksisteret i mere end 100 år. Miche teknologi er altsammen udviklet i samarbejde profesionelle cykel teams. dette gælder også den nye  SWR serie hvor der udelukkende er brugt high tech materiler som garanteret optimal performance og lav vægt.  De enkelte  SWR kulfiber fælge benytter forskellige laminering afhæng af position som for eller baghjul samt fælghøjden.

Med  SWR RC 38 DX OLT opnåes en optimal kombination mellem stivhed og lav vægt. Fælgen er 38 mm høj med en indvendig fælgbredde på 19 mm mens den udvendige fælgvredde er 26 mm for den bedste tilpasning mellem dæk og fælg for en lang række af de meste populære dæktyper.

Med  SWR RC 50 DX OLT og dens 50 mm fælghøjde er alt optimeret efter aerodynamik og stivhed. Et alsidigt konkurrence hjulsæt.   Alle SWR DX navene er forberedt for skivebremser med center lock systemet. De er CNC fræst ud af en solid AL 7075 T6 blok som er annoiseret. Med 16 + 8 eger mønster opnås den bedste balance mellem acceleration og opbremsning samtidige med en lav vægt. Navene benytter Miche egne EZO forseglede lejer, med en CNC fræst friløbshus i en kombination af  AL 7075 T6 og stål.  Fås i to udgaver til henholdvis Shimano  Sram 11-10-9 kassetter,  og  Sram XDR, samt Campagnolo 11-10-9 kassetter.

Den innovative laminats teknologi  “OLT” Optimized Layup Technology med forskellige tykkelser af de enkelte lag, sikrer et ekstremt let og stift hjulsæt. Fås både til dæk og slange samt tubeless som er udstyret med Miches garanti sikrede tubeless kit. SWR RC 38 DX OLT vejer 1536 gram for et sæt mens SWR RC 50 DX OLT vejer 1640 gram for et sæt. Afhængig af version starter priserne fra  godt kr. 8.900,- for et sæt.

Link

CYKELPORTALEN